Prawdopodobnie twoja matka spożywała w nadmiarze słabej jakości alkohol będąc z tobą w ciąży (ojciec zapewne nieznany). Stąd kompleksy i nienawiść do kobiet oraz twoje ogólne, znaczne opóźnienie w rozwoju.
Pierdolisz jak pojebany, argument z dupy wyjales i w ogóle jebał Cię pies
Pierdolisz jak pojebany, argument z dupy wyjales i w ogóle jebał Cię pies
Jakim trzeba być inteligentem, aby sklecić takie zdanie?
Kolejny poczęty w alkoholowym amoku
Prawdopodobnie twoja matka spożywała w nadmiarze słabej jakości alkohol będąc z tobą w ciąży (ojciec zapewne nieznany). Stąd kompleksy i nienawiść do kobiet oraz twoje ogólne, znaczne opóźnienie w rozwoju.
Przez takie miekkie faje jak ty baby mysla dzisiaj ze im wszystko wolno.... i ten zalosny lewacki argument "nienawisc do kobiet".... mowisz to samo do tych co jada po gownie plynacym z Hollywood ?
Jakim trzeba być inteligentem, aby sklecić takie zdanie?
Kolejny poczęty w alkoholowym amoku
Co do zdania, w kwestii chodzenia po chodnikach płci tzw pięknej, to jjzz26 ma w pełni rację. Pisałem już o tym, że to jest jakiś problem z neuroprzekaźnikami u kobiet, one lezą wprost na ciebie, patrząc do tego w oczy, a jeżeli się przesuwasz to ona idzie tak, żebyś całkowicie zszedł z chodnika. Od wielu lat zastanawiam się o co tu chodzi? Idę ostatnio chodnikiem, przede mną idzie panna. W momencie, gdy ją mijam, ona wyciąga telefon, wali mnie nim w głowę, a do tego zachodzi wprost przede mnie. Chwila później, na tym samym chodniku, inna panna stoi z córką, patrzy się na mnie i w momencie, gdy chcę je minąć, ta wchodzi mi wprost przed facjatę, nadal patrząc w oczy. O co tu kuźwa chodzi to nie wiem, niewidzialny jestem jak... większość facetów?
Ma rację, chłopaczyna przy samej krawędzi szedł, a babsko po swojej prawej miało kupę miejsca, to wolało się pchać, co ty ślepy czy jak?
Chyba ty jesteś ślepy kolego.. Widać, że to jakaś zawieszona starsza babka gapiąca się w chodnik. Normalny człowiek po prostu schodzi z drogi. No ale tu naprzeciwko mamy jakiegoś lamusa ( patrz mowa ciała, rączki blisko siebie, pedalski chód), który pewnie nie ma lekko w życiu i postanawia rozładować emocje na słabszej od siebie.
Pozdro
Co do zdania, w kwestii chodzenia po chodnikach płci tzw pięknej, to jjzz26 ma w pełni rację. Pisałem już o tym, że to jest jakiś problem z neuroprzekaźnikami u kobiet, one lezą wprost na ciebie, patrząc do tego w oczy, a jeżeli się przesuwasz to ona idzie tak, żebyś całkowicie zszedł z chodnika. Od wielu lat zastanawiam się o co tu chodzi? Idę ostatnio chodnikiem, przede mną idzie panna. W momencie, gdy ją mijam, ona wyciąga telefon, wali mnie nim w głowę, a do tego zachodzi wprost przede mnie. Chwila później, na tym samym chodniku, inna panna stoi z córką, patrzy się na mnie i w momencie, gdy chcę je minąć, ta wchodzi mi wprost przed facjatę, nadal patrząc w oczy. O co tu kuźwa chodzi to nie wiem, niewidzialny jestem jak... większość facetów?
Ty chyba jesteś jakimś totalnym frajerem, bo mi kobietki zawsze schodzą z drogi i subtelnie spuszczają oczka na chodnik. no ale to pewnie dlatego że jestem w chuj przystojny
Polecam taranowanie i najlepiej jeszcze przed zderzeniem odepchnięcie ręką i słowne, dosadne opierdolenie, dosłownie jak małpoluda. Kiedyś na bardzo zatłoczonym chodniku udało mi się z bara jebnąć jakąś młodą mimozę, darła się jak pojebana na całą ulicę, a ja miałam zwierzęcą satysfakcję z tego, że zabolało Jeszcze wkurwiają mnie wózki i specjalnie nie ustępuję, kiedy widzę, że małpa wymusza od innych usuwania się. Musisz porzucić wrażliwość na ulicy, bo cie zadepczą jak śmiecia.
Zamknij mordę. Nie odpierdoli dziadka bo mężczyźni znają podstawowe zasady życia w społeczeństwie. Za każdym razem gdy mijają się mężczyźni następuje to z poszanowaniem własnej przestrzeni i w 98% przypadków drugi mężczyzna wykona ruch w celu ułatwienia przejścia.
W przypadku tępych pizd lezą jakby były świętymi krowami i każdy musi im ustąpić miejsca choćby musiał łazić po psich gównach czy żywopłotach. Mała duża gruba chuda stara młoda nie ważne. Święte krowy. Tylko spierdolona ciota jak ty schodzi im z drogi.
NIe jestem za wrzucaniem wszystkich do jednego wora, ale z tą samą obserwacją podzieliłem się ostantio z znajomymi, mam taki ciasny chodnik jak idę do pracy, i chłopy normalnie zawszo się lekko "skręci" żebyśmy oboje przeszli, a babki to jak święte krowy zawsze i ty masz na ściane się wpierdolisz żeby ona przeszła, osobiście nie wpadam na nikogo tylko się zatrzymuje żeby zobaczyć reakcje, zawsze się tępo patrzą,
Przez takie miekkie faje jak ty baby mysla dzisiaj ze im wszystko wolno.... i ten zalosny lewacki argument "nienawisc do kobiet".... mowisz to samo do tych co jada po gownie plynacym z Hollywood ?
Jesteś chłopcem. Pogadamy, jak zostaniesz mężczyzną.
Zamknij mordę. Nie odpierdoli dziadka bo mężczyźni znają podstawowe zasady życia w społeczeństwie. Za każdym razem gdy mijają się mężczyźni następuje to z poszanowaniem własnej przestrzeni i w 98% przypadków drugi mężczyzna wykona ruch w celu ułatwienia przejścia.
W przypadku tępych pizd lezą jakby były świętymi krowami i każdy musi im ustąpić miejsca choćby musiał łazić po psich gównach czy żywopłotach. Mała duża gruba chuda stara młoda nie ważne. Święte krowy. Tylko spierdolona ciota jak ty schodzi im z drogi.
Święte słowa. W Krakowie obok szpitala im. Narutowicza jest takie wąskie przejście. Z jednej ogrodzenie z drugiej stroma skarpa i tory kolejowe. Byłem świadkiem jak julczysko się zesrało do dziadka że jest kobietą i powinien się przesunąć. Problem w tym że dziadzia by zleciał na te tory gdzie został by rozjechany przez towarowy ze Śląska.
Zamknij mordę.
Zamknij morde gdy do ciebie mówie! Pacz mi w oczy, pacz mi kurwa na moje jaja zaraz zerżne ciebie i twojego czerwonego kolege ty pierdolona małpo w dupe jebana kurwa przez młodzież kurwa pierdolony koński zwisie kurwa rozumiesz mnie rozumiesz mnie paszteciarzu ty kurwa pierdolony owsinogi jebańcze, samozwańcze jak ci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów