Idę ostatnio chodnikiem, przede mną idzie panna. W momencie, gdy ją mijam, ona wyciąga telefon, wali mnie nim w głowę, a do tego zachodzi wprost przede mnie.
Pewnie ma uraz do ciapatych.
Ty chyba jesteś jakimś totalnym frajerem, bo mi kobietki zawsze schodzą z drogi i subtelnie spuszczają oczka na chodnik. no ale to pewnie dlatego że jestem w chuj przystojny
No jak ci schodzą z drogi i spuszczają wzrok to jesteś meeega przystojny!!!
On jest z zaporoża.
motylek w dupie jednak jest mało inteligentny, cofam to co powiedziałem, toż to zwykły ruSSki cwelek
motylek w dupie jednak jest mało inteligentny
ty akurat nie jesteś w stanie ocenić kto jest inteligentny, a kto nie, bo do tego trzeba by mieć chociaż szczątkowy mózg.
cofam to co powiedziałem
Tak, ruSSki dareczku, powiedziałeś. Chyba po rusku, kurskiemu.
toż to zwykły ruSSki cwelek
Na zaporożu fajnie jest, można się najebać fest, za 5 hrywien, albo 3, stepan bandera pomóż mi.
ty akurat nie jesteś w stanie ocenić kto jest inteligentny, a kto nie, bo do tego trzeba by mieć chociaż szczątkowy mózg.
Tak, ruSSki dareczku, powiedziałeś. Chyba po rusku, kurskiemu.
Na zaporożu fajnie jest, można się najebać fest, za 5 hrywien, albo 3, stepan bandera pomóż mi.
Ta, cofam co powiedziałem, tak powinno być po polsku, ale dla ruSSkiego cwelka to i tak bez różnicy. Siedzisz już na Zaporożu, przenieśli cię z jakiegoś wyberyjskiego wypizdowa? Pij, pij ile wlezie, jak mówisz że tak tanio
Prawdopodobnie twoja matka spożywała w nadmiarze słabej jakości alkohol będąc z tobą w ciąży (ojciec zapewne nieznany). Stąd kompleksy i nienawiść do kobiet oraz twoje ogólne, znaczne opóźnienie w rozwoju.
tak samo chodzisz po chodniku jak ta baba z filmiku ? jak tak to poproś matkę jak jeszcze żyje niech cię nauczy chodzić po chodniku ! jak masz trochę logiki w tym pustym łbie to jak widzisz że ktoś idzie z naprzeciwka to nie leziesz na niego tylko lekko skręcasz to samo robi 2 osoba która ma trochę oleju w głowie, bo ty pewnie jak trafisz na takiego samego debila jak ty to wpadniecie na siebie i będziesz się zastanawiał czemu tak się stało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów