ominąć ją?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobry samarytanin się znalazł, wśród znieczulicy.
Raczej dobry Rosjanin. Wśród reszty Rosjan.
Ale jaja Ruski z dobrym sercem
to jest kurwa sadistic czyli jak mniemam coś sadystycznego ? wtf ?
Potem muza robi klimat
perefecto,
Piwa: 22/15
"Stary wyjadacz" sadola się znalazł
Piwa: 22/15
"Stary wyjadacz" sadola się znalazł
Co jak co, ale facet zrobił na mnie wrażenie. Mimo, że pewnie, jak reszta pędził po robocie do domu, to wysiadł z samochodu i mu pomógł potrzebującemu. Nastały takie czasy, w których człowiek ma w dupie dramat drugiego człowieka, a szkoda, szkoda.
Jacy ci ludzie wrażliwy, widać że jeszcze nikt mu samochodu nie zapierdolił metodą "na podstawioną przeszkodę drogową". Chciałbym zobaczyć jego minę jakby "inwalida" nagle ozdrowiał i zaczął spierdalać, kolega inwalidy wsiadłbym za kółko a kierowca zostałby na środku ulicy w smugach dymu z własnej rury wydechowej z poczuciem, że właśnie stał się lżejszy o kilkanaście kafli a firma ubezpieczeniowa pokaże mu fakola, bo nie ma dokumentów i kompletu kluczyków
W dzisiejszych czasach to strach się zatrzymać i pomóc człowiekowi tak jak @up pisze, bezpieczniej jest ominąć i pojechać dalej
Koleś zrobił co każdy powinien, ale to jest rosja ...
@bloodwar do chuja, w tym aucie była dwójka facetów. z resztą nawet jeśli by jechał sam bez przesady, to nie ulica w środku lasu, czy między wiochami, tylko środek miasta
@bloodwar
Co prawda to prawda, można powiedzieć że ten inwalida spierdalał by na jednej nodze ...
Co prawda to prawda, można powiedzieć że ten inwalida spierdalał by na jednej nodze ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów