A co na to wyborcy PO?
Wstawią kolejny filmik o tym, jak bardzo Kaczyński jest niski...
Co za chuj to wrzucil. Cipa smierdzaca ci w pysk brudasie i chuj ci na grob w Nowym Roku!!!!
Zastanawia mnie jeden fakt: To strona całkowicie poświęcona humorowi, rozrywce. Więc, pytam się do chuja: Co za kurwa wrzuciła ten film?
A co do partii: PO i PIS - Jeden chuj!
A co do autora, który raczy zaśmiecać ten serwis takimi pierdolonymi filmikami:
TU BYŁ JAKIŚ ZRYTY FILMIK
@Lala Bluzgasz jak pracownicy/robotnicy w firmie u mojego Miśka. Jak się dowiem który to ty to powiem żeby cię zwolnił prostaku.
Jak ten twoj Misiu ma burdel to kurwy powinny tanczyc na stolach a nie siedziec na sadisticu a jak cie slownictwo razi laleczko to zaloguj sie na samosi
Ludzie, ale kto kurwa powiedział, że skoro nie popierasz Tuska i PO to znaczy, że jesteś za PiS'em? Suma sumarum każda partia polityczna jest do dupy, ale to co odpierdala PO to już szczyt. Na chwilę obecną bardzo żałuję, że na nich głosowałem. W moim podpisie jest link, w którym liczone są wszystkie spełnione obietnice. Komorowski z Tuskiem poprosili o 500 dni na spełnienie obietnic. Zobaczcie ile spełnili do tej pory.
znowu RFAD? myślałem, że sobie już dali wszyscy z tym spokój
ale widać, że ktoś ćwiczy Microsoft Movie Maker:) tzn. chyba dostał laptopa na chujinke;)