18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Przeszukanie
BongMan • 2013-12-21, 15:18
Stirlitz przeczesywał szufladę Bormanna w poszukiwaniu informacji. Znalazł gruby notatnik i zaczął go przeglądać. Każdą kartkę zdobiły jednak tylko szkice... tyłków.
- Rzyciorys - pomyślał Strilitz.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Nidrax 2013-12-21, 19:44
Sunday napisał/a:

Qwik5, gdybyś puenty nie przepisał znak po znaku, to miałoby to jeszcze jakiś sens.
A tak tylko pokazałeś, że nie ogarnąłeś takiego prostego sucharka.

Beka fchuj!

Nie, puenta pasuje. Rzyciorys jest świetnym określeniem poziomu niektórych sucharów BongMana, więc jedyną osobą, która nie ogarnęła, jesteś ty
Zgłoś
xFareNx 2013-12-21, 19:57 1
Stirlitz moim idolem!
Zgłoś
N................o 2013-12-21, 19:59 1
I właśnie tutaj wychodzi Wasza słoma spod butów, imbecyle! Inteligentniejszy dowcip i już nie rozumiecie, o co chodzi.

Nie wiecie, kim jest Stirlitz, co sobą reprezentuje i co reprezentują kawały z nim, więc zamknijcie się.

Pozdrawiam.
Zgłoś
BongMan 2013-12-21, 20:00 6
beez_znaczenia napisał/a:

" Rzyciorys "
ja pierdolę

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
kasztan93 2013-12-21, 20:36
Nie no, jak dla mnie większość wie kto to Stirlitz
Zgłoś
Parzo 2013-12-21, 21:43 3
Ktoś zapukał do gabinetu Stirlitza.
- BongMan - pomyślał Stirlitz.
- Tak, to ja - pomyślał BongMan.

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
kadilak1916 2013-12-21, 22:18
"Rzyć= dupa"
Za chuj nie wiedziałem o tym nigdy, nie każdy musi być ze śląska, czy znać tą śmieszną gwarę.
Dlatego też nie wiem, z jakiego powodu jakiekolwiek podśmiechujki z ludzi, którzy do końca nie rozumieją puenty.
Zgłoś
makabrax 2013-12-21, 23:13 5
jak nie wiecie nic o pochodzeniu wyrazów to kurwa nie piszcie... po śląsku to mogła by być rzić co najwyżej, a słowo rzyć jest polskim archaizmem który został zastąpiony wyrazem pośladki, a nie jak mylnie niektórzy twierdzą słowem dupa

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
wojan81 2013-12-22, 4:13 1
Jednak durni tu nie brakuje. Pozdro dla kumatych.
Zgłoś
ClaudiaCentre 2013-12-22, 12:11
hahahahahahaaha chyba najlepszy kawał o stirlitzu piwkoooo
Zgłoś
rav4ever 2013-12-22, 12:13
Rzyć niekoniecznie jest po śląsku, wyraz archaiczny niegdyś używany w literaturze. Podobnie jak kutas.
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2013-12-22, 17:31 1
Stirlitz ukradkiem dokarmiał nemieckie dzieci.
Od ukradka dzieci puchły i umierały.

-----------------------------------------

Stirlitz obserwował Millera z dachu kamienicy. Nagle obsunęła mu się noga. Tylko cudem zahaczył o wystający gzyms.
Następnego dnia cud opuchł i bardzo bolał.

---------------------------------------------

Gestapo otoczyło dom Stirlitza. Otoczyli wszystkie wyjścia. Ale Stirlitz ich oszukał.
Uciekł wejściem.

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów