📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby się tak zastanowić, to jest to bardzo mocny filmik. Ktoś jakieś info znalazł?
gustav665 napisał/a:
Jakby się tak zastanowić, to jest to bardzo mocny filmik. Ktoś jakieś info znalazł?
Nie zastanawiaj się. Nieprzyzwyczajonym szkodzi
Ale smaczny musiał być miodzik.
Te trupy leżą w rowie (nomen omen), czyli stolcoskórzy zostali zażądleni na śmierć w czasie procesu srania. A że mieli ubrane spodnie? Może byli jak Wąski?
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Nawet pszczoły nienawidzą hindusów. Może drażni je woń stolca?
Pszczoły od stolca dostają pierdolca.
Kasty pszczelarzy w Indiach karmią pszczoły tylko gównem i dlatego mają miód najlepszy na świecie o smaku gówna. (wikipedia)
gustav665 napisał/a:
Ufff. Jednak znalazłem:
indiatoday.in/india/video/video-swarm-of-bees-attacks-in-madhya-prades...
gustav665 napisał/a:
O, a tutaj więcej tekstu:
freepressjournal.in/indore/mp-picnic-turns-sour-as-bees-swarm-youths-a...
i co ciekawe to już drugi taki atak w tym rejonie. Oto pierwszy:
ndtv.com/india-news/hive-of-bees-turn-up-uninvited-at-madhya-pradesh-w...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów