📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak sobie myślę: już chyba nie da się być głupszym od tego dekla w osobówce co stoi obok i nie spierdala.
Jednak się da.
Jednak się da.
niech odpowie wiki:
"Nawet krótkotrwały kontakt z substancją powoduje podrażnienie układu oddechowego, podrażnienie oczu oraz kaszel[8]. Ponieważ dwutlenek azotu ma właściwości utleniające, powoduje utlenienie Fe2+ zawartego w hemoglobinie do Fe3+, w efekcie czego hemoglobina traci zdolność do przenoszenia tlenu."
motylekwbrzuchu napisał/a:
już chyba nie da się być głupszym od tego dekla w osobówce co stoi obok i nie spierdala.
No. To teraz narysuj, jak miał to zobaczyć.
Tak, w 3D.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Tak sobie myślę
Nawet tak nie żartuj.
SkoPio1 napisał/a:
No. To teraz narysuj, jak miał to zobaczyć.
Tak, w 3D.
Narysować to ja ci mogę kopa w dupę.
Kierowca przecież widział, że z szoferki wyszedł chłop, który następnie patrzył w górę i dziwnie się kręcił. Rusz czasem tym ptasim móżdżkiem, bo zachowujesz się jakbyś naprawdę był babą
*zwęglonym, w porównaniu do innych kwasów natychmiastowo zwęgla tkankę dla tego stosuje się go w wytrawianiu stali
Dr0mg napisał/a:
*zwęglonym, w porównaniu do innych kwasów natychmiastowo zwęgla tkankę dla tego stosuje się go w wytrawianiu stali
myślałem, że bardziej się udusił, ale skoro tak to musiało być jeszcze bardziej przejebane...
A mnie ciekawi, co tam się naprawdę odjebało. Bo wiem, że żaden kwas nie wypierdala tak sam z siebie z cysterny. Jakiś znawca się wypowie co to było naprawdę i dlaczego?
Rak.Odbytu napisał/a:
A mnie ciekawi, co tam się naprawdę odjebało. Bo wiem, że żaden kwas nie wypierdala tak sam z siebie z cysterny. Jakiś znawca się wypowie co to było naprawdę i dlaczego?
Zajebał kilka litrów kwasu i żeby uzupełnić to dolał wody. Gdyby tylko znał szkolną formułkę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów