18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Gdyby nie to, że opisywana tu koszmarna i makabryczna historia przytrafiła się naprawdę, można byłoby pomyśleć, iż jest ona gotowym scenariuszem filmu Tima Burtona. Nie sposób odmówić jej bowiem pewnego przedziwnego rodzaju romantyzmu, który pokazuje, iż miłość bywa silniejsza niż śmierć. Wszystko za sprawą pewnego Wietnamczyka, który rozkopał grób swojej martwej żony i spał obok jej ciała przez długie pięć lat.

55-letni mężczyzna z małego miasteczka położonego w prowincji Quang Nam, rozkopał grób swojej małżonki w 2004 roku. Ciało martwej kobiety owinął w ubrania, nadał im odpowiednie kształty i ułożył na swoim małżeńskim łóżku - podaje Nguyen Nhat Lam dla portalu Vietnamnet.vn.

Wietnamczyk przyznał, że zaraz po śmierci żony, która miała miejsce w 2003 roku, przez 20 miesięcy spał na jej grobie. Nie mogąc pogodzić się z jej śmiercią, postanowił, że pozostanie blisko swojej ukochanej. Po jakimś czasie zaczął mu jednak doskwierać chłód, deszcz i wiatr, wykopał więc tunel prowadzący do grobu i znów spał obok żony.

Kiedy dzieci mężczyzny poznały makabryczną tajemnicę nocnych wycieczek ojca, przeraziły się i zakazały mu wychodzić nocami na cmentarz. Wówczas, w tajemnicy przed swoimi pociechami, mężczyzna rozkopał grób swojej żony, wyciągnął jej ciało i zabrał je do domu.

wiecej tutaj
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Filiżanka 2009-12-01, 14:43
Zaglądamy na niewiarygodne.pl
Zgłoś
r................r 2009-12-01, 14:46
Trochę beznadziejny ten kolo
Zgłoś
s................4 2009-12-01, 14:59 7
Wprost idealny scenariusz na komedie romantyczną z Bennem Affleckiem w rol głównej.
Zgłoś
axtxn 2009-12-01, 15:17 5
Pewnego wieczoru lord John wpada na herbatkę do lorda Toma. Siedzą i piją w milczeniu, aż John pyta:
- A gdzie lady Mary?
- Lady Mary leży na górze - odpowiada lord Tom.
- W takim razie wpadnę do niej na chwilę - mówi, wstajac lord John.
Wchodzi po schodach i znika w jednym z pokoi. Po dłuższej chwili wraca, dyskretnie poprawia garderobę i siada w milczeniu naprzeciw lorda Toma.
Rozmowa nie klei się, więc unosi filiżankę do ust i łyka odrobinę herbaty. Po czym, wykrzywiając się z niesmakiem, mówi:
- Zimna jakaś!
Na to lord Tom odpowiada z flegmą:
- No cóż, nic dziwnego, już trzy dni jak nie żyje...
Zgłoś
ozzmosiss 2009-12-01, 15:40
Nasuwa mi się pytanie jak wyglądało ich pożycie małżeńskie ;]
Zgłoś
koopa 2009-12-01, 15:59 3
ozzmosiss napisał/a:

Napewno była oziębła w tych sprawach.
Zgłoś
k................7 2009-12-01, 15:59
Na pewno nie na jeźdzca
Zgłoś
Modliszka 2009-12-01, 16:05
ozzmosiss napisał/a:

Mało to nekrofilów chodzi po świecie
Zgłoś
k................7 2009-12-01, 16:41
Modliszka napisał/a:

Mało to nekrofilów chodzi po świecie

Zgłoś
o................k 2009-12-01, 17:20
Ja wszystko rozumiem... Ale żeby z własną? Mało było na cmentarzu?
Zgłoś
raza 2009-12-01, 22:08 5
Kiedyś zasłyszałem historię, czy prawdziwą nie wiem, o pewnej niewieście, która zaczęła odczuwać jakieś dolegliwości w miejscach intymnych, przez co zgłosiła się do lekarza. Zdziwiony doktor odkrył, że pani w pochwie ma rodzaj grzybków, które pojawiają się TYLKO na trupach. Smaczku dodaje fakt, że chłopak rzeczonej niewiasty pracował w prosektorium
Zgłoś
m................r 2009-12-01, 22:34
Przynajmniej nie pierdoliła, że ją głowa boli.
Zgłoś
f................k 2009-12-02, 0:09
raza napisał/a:

Kiedyś zasłyszałem historię, czy prawdziwą nie wiem, o pewnej niewieście, która zaczęła odczuwać jakieś dolegliwości w miejscach intymnych, przez co zgłosiła się do lekarza. Zdziwiony doktor odkrył, że pani w pochwie ma rodzaj grzybków, które pojawiają się TYLKO na trupach. Smaczku dodaje fakt, że chłopak rzeczonej niewiasty pracował w prosektorium

bash się kłania
Zgłoś
raza 2009-12-02, 9:33
A możliwe xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem