BongMan napisał/a:
Ale mnie wkurwia słowo bukować. Do kurwy nędzy, jebane zakompleksione pizdy z syndromem małego fiutka! Nie będziecie fajniejsi, bo używacie chujowych zapożyczeń. Mamy w języku polskim słowo "zarezerwować", więc nie musimy używać do chuja budynia słów angielskich! A kto ich uporczywie używa ten pizda i lamus, który nie reprezentuje sobą kompletnie nic i chce pokazać jaki to on jest światowy, bo lata samolotami i używa obcych słów.
Ale się kurwa uniosłem!
Idę po maść.
Ale mnie wkurwia słowo syndrom. Do kurwy nędzy, jebane zakompleksione pizdy z zespołem objawów małego fiutka! Nie będziecie fajniejsi, bo używacie chujowych zapożyczeń. Mamy w języku polskim słowa "zespół objawów", więc nie musimy używać do chuja budynia słów angielskich! A kto ich uporczywie używa ten pizda i lamus, który nie reprezentuje sobą kompletnie nic i chce pokazać jaki to on jest światowy, bo zna się na medycynie i używa obcych słów.
Ale się kurwa uniosłem!
Idę po maść.
p.s Jesteś upośledzony bo kurwa byś raz użył googla szukając znaczeń tego słowa, a wtem może byś zauważył jego liczne znaczenia starsze od samolotów.
p.s2 to jest ta sucharowa sława? To jest pipierdułka