Idą dwie kobyły, z klapkami na oczach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
były przecież chronione pasami...
Ewidentnie nie trzy punktowymi
Chuj wie o co Ci chodzi. Dodam tylko, że cmentarze są pełne tych, co byli na pasach.
Głupie pizdy chyba w Polsce niedługo wejdzie prawo że pieszy dochodzący do pasów ma pierwszenstwo, nie wiem kto to wymyślił ale ma coś z sadola będziemy coraz więcej takich obrazków oglądać
Manii napisał/a:
Zanim pewne sado pizdy beda sapac ze wina tego co sie zatrzymal....
Wina tego co się zatrzymał, ale to i tak nieistotne, ważne, że piesze robactwo pięknie wyjebało w kosmos
pazuzu napisał/a:
Głupie pizdy chyba w Polsce niedługo wejdzie prawo że pieszy dochodzący do pasów ma pierwszenstwo, nie wiem kto to wymyślił ale ma coś z sadola będziemy coraz więcej takich obrazków oglądać
Zdziwisz się jaki postrach wśród kierowców wzbudzi to prawo. Od 1 czerwca drodzy kierowcy wielu z was zacznie tracić swoje uprawnienia za nie ustępowanie pieszym.
1. Pieszy na przejściu popatrzyły i poszły
2. kierowca auta nadmierna prędkość
3. kierowca auta omijanie samochodu przed pasami który ustępuje pieszym
4. kierowca nawet nie był wstanie zapanować nad hamowaniem ...
norma w Polsce bo każdy myśli że omijanie i wyprzedzanie to musisz zmienić pas inaczej to nie jedzie swoim pasem i chuj ... AMEBY
2. kierowca auta nadmierna prędkość
3. kierowca auta omijanie samochodu przed pasami który ustępuje pieszym
4. kierowca nawet nie był wstanie zapanować nad hamowaniem ...
norma w Polsce bo każdy myśli że omijanie i wyprzedzanie to musisz zmienić pas inaczej to nie jedzie swoim pasem i chuj ... AMEBY
Asuritta napisał/a:
Nie zesraj się, przecież to filmik z Rosji.
przechodząc przez pasy ignorujemy całkowicie samochody by na sadolu nie było nudno xD
Warystor napisał/a:
...przecież to filmik z Rosji.
Po ilości znaków D-6 przy i nad przejściem, obstawiałbym jednak Polskę.
( numerów aut nie widzę)
Widzę, że większość komentatorów prawo jazdy wygrała w czipsach albo popierdala wózkami napędzanymi mamusią.
Pierwsi do komentowania, a znajomość ustawy o ruchu drogowym zerowa. Skąd się wszyscy wzięliście, debile?
Art. 26. [Obowiązki kierującego pojazdem wobec pieszych]
1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do przejścia dla pieszych, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu.
2. Kierujący pojazdem, który skręca w drogę poprzeczną, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pieszemu przechodzącemu na skrzyżowaniu przez jezdnię drogi, na którą wjeżdża.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
1) wyprzedzania pojazdu na przejściu dla pieszych i bezpośrednio przed nim, z wyjątkiem przejścia, na którym ruch jest kierowany;
2) omijania pojazdu, który jechał w tym samym kierunku, lecz zatrzymał się w celu ustąpienia pierwszeństwa pieszemu;
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.
4. Kierujący pojazdem, przejeżdżając przez chodnik lub drogę dla pieszych, jest obowiązany jechać powoli i ustąpić pierwszeństwa pieszemu.
Ktoś na nie czekał w domu, a jakiś bezmyślny idiota za fajerą miał to w dupie.
Owszem, mam ból dupy, bo podobny debil w identyczny sposób zabił mojego ojca rok przed moimi osiemnastymi urodzinami. Dawno w chuj, ale wkurwiają mnie tacy kierowcy do dzisiaj i napierdalałbym takich dechami, jak leje się złodziei w Brazylii
Pierwsi do komentowania, a znajomość ustawy o ruchu drogowym zerowa. Skąd się wszyscy wzięliście, debile?
Art. 26. [Obowiązki kierującego pojazdem wobec pieszych]
1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do przejścia dla pieszych, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu.
2. Kierujący pojazdem, który skręca w drogę poprzeczną, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pieszemu przechodzącemu na skrzyżowaniu przez jezdnię drogi, na którą wjeżdża.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
1) wyprzedzania pojazdu na przejściu dla pieszych i bezpośrednio przed nim, z wyjątkiem przejścia, na którym ruch jest kierowany;
2) omijania pojazdu, który jechał w tym samym kierunku, lecz zatrzymał się w celu ustąpienia pierwszeństwa pieszemu;
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.
4. Kierujący pojazdem, przejeżdżając przez chodnik lub drogę dla pieszych, jest obowiązany jechać powoli i ustąpić pierwszeństwa pieszemu.
Ktoś na nie czekał w domu, a jakiś bezmyślny idiota za fajerą miał to w dupie.
Owszem, mam ból dupy, bo podobny debil w identyczny sposób zabił mojego ojca rok przed moimi osiemnastymi urodzinami. Dawno w chuj, ale wkurwiają mnie tacy kierowcy do dzisiaj i napierdalałbym takich dechami, jak leje się złodziei w Brazylii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów