📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ten po lewej to pewnie od ruskich przylecial
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Ten po lewej to pewnie od ruskich przylecial
nie pierdol tylko usuń to wezwanie do wpłacania na Ventyla, zbiórka się skończyła a ty dalej mułem zajebany...
Już tego nie robię ale parę ładnych lat temu gdy słyszałem srokę, ich charakterystyczne "krakanie", odrazu w ruch szła moja gwintowana wiatrówka z dolnym naciągiem. Mam parę trofeów, zaraz obrońcy zwierząt się zlecą... Więc spieszę wytłumaczyć że sroki to jebane szkodniki i drapieżniki. Taka osa wśród pszczół, atakują także dla zabawy nie tylko dzikie ptactwo i drobne zwierzęta, także domowe. Trzeba przyznać że są inteligentne ale populacja musi być mocno ograniczona.
Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...
Ja montując takie karmniki nie zapomniałbym o kupnie wiatroweczki na takie osobniki. Idealnie wystawione, pyk i pyk i pyk, oj padały by jak mmmm
Ja pierdole ale z was ćwierć mózgi bez szkoły, SROKA TO DRAPIEŻNIK a nie Veganin na ziarenkach... jednym słowem cwana kurwa
Krukowatych zrobiło się niestety za dużo, a że nie mają dostatecznej ilości wrogów naturalnych, to mniejszych ptaków ubywa i ubywa. Powinno się przetrzebić populację tego dziadostwa, a przy okazji gołębi, bo one też pożyteczne nie są.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów