Usuwanie gniazda w stylu 9/11
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Usuwanie gniazda w stylu 9/11
Za gówniarza, jak się polityczne gówno powoli rozkręcało, z bandą osiedlowych łobuziaków marzyliśmy o zrobieniu numeru z petardą i urną wyborczą.
Ja bym kaczyńskiemu wpierdolił taką procą granat do domu. Może podatnicy by w końcu odetchnęli, a patologia wzięła się do roboty, zamiast kraść 500+
AbelardG napisał/a:
Ja bym kaczyńskiemu wpierdolił taką procą granat do domu. Może podatnicy by w końcu odetchnęli, a patologia wzięła się do roboty, zamiast kraść 500+
Kaczyńskiemu, to nawet kota nie mógłbyś na szczanie wyprowadzić.
donkapusta napisał/a:
Kaczyńskiemu, to nawet kota nie mógł byś na szczanie wyprowadzić.
Kot kaczora już dawno umarł. Już niedługo kaczyński zdechnie. Taka jest prawidłowość losów na ziemi!!!
AbelardG napisał/a:
Spakowałeś się już? Bo rano o 5 brygada czarnych zapuka do Ciebie.
AbelardG napisał/a:
pajacu za komentarze polityczne pod filmikiem innym niz polityka nalezy sie warn/ban a wiec... adminie przybywaj i ukaraj tego leszcza
AbelardG napisał/a:
Jesteś kompletnym kretynem i jedynie co to możesz się zabawiać fiflakiem w czasie kwarantanny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów