📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To usuwanie kamienia nazębnego na ichniejszy NFZ
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ortodonta na nfz
Jak zającu, zającowi
I to jest prawdziwy dentysta a nie to co ci nasi przebierancy. Zaloze sie ze ta wizyta nie kosztowala wiecej niz 10pln (w przeliczeniu) a ile roboty zrobione? Natomiast u nas za wlozenie kawalka plasteliny do dziury w zebie biora 500+
Niegdyś śmieszne słowa parodii piosenki "szczotka pasta" , piłuję zęby , bo wystają z gęby nabierają innego sensu
Mogę oglądać wszystko. Ale jak oglądam to, to czuje aż te wibracje na sobie. Ja pindole, to musi boleć jak siedem sukinkotów.
Przypiłowałam bo takie jekieś zajęcze były, zgryz ma pan wilczy a zęby zajęcze..
Jak pani do zajaca.. do pacjenta się odnosi..?
Jak pani do zajaca.. do pacjenta się odnosi..?
Ziomek kupe lat temu mowił przy piwie jak wyszedl z poprawczaka( w sumie tyle go widziałem ) ze byl koles co donosil i mu na jakimś warsztacie brzeszczotem spiłowali dolne zęby łeb w imadło.
Jak przyszedł wtedy na spota to postawił chlopakom dwie kraty piwa i na wejscie dwie butelki na raz zebami ;D
cos w tym jest
Jak przyszedł wtedy na spota to postawił chlopakom dwie kraty piwa i na wejscie dwie butelki na raz zebami ;D
cos w tym jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów