Dwaj skośni nie popisali się inteligencją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
azjatycka technika
Jeszcze było im mało, to ich trochę podociskał
Bo to się tylko zamyka
Jeszcze im doprawił sadol jebany hahah
Kurwa, jak trudna w obsłudze może być jebana rampa w dostawczaku?
Sami geniusze w komentarzach. Rampa miała awarię sama się zamknęła i ostatecznie nie chciała otworzyć.
Do transportu dokładają dwóch do załadunków i rozładunków. To się nazywa solidna firma!
Tam są dwa siłowniki przewód hydrauliczny można rozwalić szybko zamiast się bawić przełącznikiem w minutę by rozwalił przewody dzięki nim rampę ręcznie by otworzyli pozdro za inteligencję.... a jeszcze można było kamieniem siłownik rozwalić moment ciśnienie by opadło xD
Insugi napisał/a:
a jeszcze można było kamieniem siłownik rozwalić moment ciśnienie by opadło xD
Naprawa droższa od dwóch roboli.
Insugi napisał/a:
Tam są dwa siłowniki przewód hydrauliczny można rozwalić szybko zamiast się bawić przełącznikiem w minutę by rozwalił przewody dzięki nim rampę ręcznie by otworzyli pozdro za inteligencję.... a jeszcze można było kamieniem siłownik rozwalić moment ciśnienie by opadło xD
gratuluję "pomysłu" burta by się nie otworzyła a peirdolneła po przecięciu przewodów zasilających siłowniki skutecznie neutralizując yntelygentnego mechaniora z epoki kamienia uderzanego...
w czechach tak zginął polski kierowca odkręcając przewód od siłownika bo burta nie chciała się opuścić, tak więc tego.. ten pomysł to nie tego..
MarekJarek1 napisał/a:
Kurwa, jak trudna w obsłudze może być jebana rampa w dostawczaku?
Ten co umiał, został przygnieciony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów