📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Skrzek007 napisał/a:
Może zrób sobie jeszcze parę dni wolnego.
koło chuja mi lata ból dupy jakiegoś randoma
Halman napisał/a:
koło chuja mi lata ból dupy jakiegoś randoma
Pamiętaj Hal. Idą wybory i każdy głos jest ważny. Nawet idioty.
Pozdro.
No i pojawiła się sadolowa gnida z gównianym materiałem. Większość na niego pluje, nikt go nie lubi a ten uparty pajac wraca jak bumerang, za grosz honoru, o wstydzie nie wspomnę. Pierd…. Heh
RobsoN napisał/a:
No i pojawiła się sadolowa gnida z gównianym materiałem. Większość na niego pluje, nikt go nie lubi a ten uparty pajac wraca jak bumerang, za grosz honoru, o wstydzie nie wspomnę. Pierd…. Heh
komentarz przepełniony nabrzmiałym bólem dupy, idź się zbadaj u proktologa
Halman napisał/a:
komentarz przepełniony nabrzmiałym bólem dupy, idź się zbadaj u proktologa
Ból czego ? Dupa to cię zaboli jak znowu kopa na miesiąc dostaniesz:lol:
zącny podkład muzyczny !
I czemu tak agresywnie? Fajnie że Halman wrócił. Czekam aż znów będą do siebie skakali tzn . Veltur kontra Halman
Widziałeś jakie szczupak ma zęby? Haps! I ręka ujebana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów