Za duże oczekiwania w stosunku do możliwości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
urok tych filmików polega również na tym, że ludzie często nagrywają się tylko wtedy, kiedy wokół nie ma nikogo kto mógłby zobaczyć ich w trakcie tej wstydliwej czynności... lub udzielić pomocy, hue hue
lęki społeczne to cichy zabójca
lęki społeczne to cichy zabójca
I huj z nim.
To jest właśnie poprawny sposób wyciskania. Ale to nie ma nic do rzeczy, bo wystarczyło ręce pchnąć do przodu aby sztanga poleciała na klate, mostek. Pomijając, że typ pewno sprawdzał swojego maksa, nikogo w pobliżu nie było, a zabezpieczył talerze...
Znalazłem dłuższą wersję:
Jesse.Pinkman napisał/a:
Znalazłem dłuższą wersję:
z tłumacza jakby ktoś chciał "rodzinie zmarłego"
Czyli
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów