Za duże oczekiwania w stosunku do możliwości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry zawodnik, ciekawe czy ktoś mu pomógł
No debil. Nie zabezpiecza się talerzy przy klacie tym bardziej jak jest się samemu zawsze można zrobić wiosło i narobi hałasu a nie zdechnie jak ten tutaj.
Mam nadzieję, że zdechł
dlaczego zawsze filmik musi się urywać w najlepszym momencie
Miałeś nadzieję, że ktoś go znajdzie i wyrucha?
Gdzie jest kurwa ciąg dalszy z trupem do chuja pana?
O ja pierdole. No to już trup będzie.
wystarczyłoby by przestał się jeszcze kiedy miał siły wyginać i zjechał sztangą po klacie na brzuch
Mokebe napisał/a:
wystarczyłoby by przestał się jeszcze kiedy miał siły wyginać i zjechał sztangą po klacie na brzuch
No właśnie paradoks tej sytuacji polega na tym że wyginał się dlatego żeby mieć więcej siły. Inna sprawa czy to w ogóle ma sens ale miałem takich kumpli którzy tak właśnie (w łuku) wyciskali.
Wyciskasz sam nie zakładaj blokady na talerze to raz
2 gosc ubrany jak „profesjonalista” a nie wie ze poprawnie upuszcza się na mostek i ta pozycja wygiętych w Łuk
2 gosc ubrany jak „profesjonalista” a nie wie ze poprawnie upuszcza się na mostek i ta pozycja wygiętych w Łuk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów