Przyznać się, kto pomyślał żeby sytuację wykorzystać w inny sposób
Przyznać się, kto pomyślał żeby sytuację wykorzystać w inny sposób
Nie Kręcą mnie laski wydziarane jak brudnopis
Jakaś fajna dziara w fajnym miejscu ok ale to bleeee
Ona kretynka w masce ćwiczy, ehh idiotka, to za mało powiedziane. Żeby w tej masce jeszcze dziurki porobiła, a tak to wdycha dwutlenek węgla i niszczy sobie płuca, nie wspominając o pięknej florze bakteryjnej, która, wraz ze śliną, potem ślicznie się tam rozwija, a bakterie wraz z wdychanym powietrzem, osiadają na płucach itd. ale może to selekcja naturalna, osobników chorych lub ograniczonych intelektualnie.
pierdolenie dla pierdolenia : maski noszone przez kilka godzin w żaden sposób nie powodują , że wdychasz więcej dwutlenku węgla czy ja pierdole niszczysz sobie płuca . Jak nie ogarniasz tematu to nie pierdol tylko poczytaj " Carbon dioxide re‐breathing with close fitting face respirator masks"
onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1365-2044.2006.04767.x
Nie ma chuja we wsi , żeby zdrowa osoba , która nosi czystą maskę przez kilka godzin dziennie miała jakieś komplikacje. Co więcej ignorancie flora bakteryjna płuc pochodzi z gęby i jest to naturalny stan rzeczy. Suuuuuuprise motherfucker !!!!!
mbio.asm.org/content/mbio/6/1/e02284-14.full.pdf
Plaga płaskoziemców, antyszczepionkowców i innej maści pajaców,. Zanim wypłyniesz ze swoimi teoriami wejdź na pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
i wyszukaj co mądrzejsi od ciebie mają do powiedzenia.
pierdolenie dla pierdolenia : maski noszone przez kilka godzin w żaden sposób nie powodują , że wdychasz więcej dwutlenku węgla czy ja pierdole niszczysz sobie płuca . Jak nie ogarniasz tematu to nie pierdol tylko poczytaj " Carbon dioxide re‐breathing with close fitting face respirator masks"
Nie ma chuja we wsi , żeby zdrowa osoba , która nosi czystą maskę przez kilka godzin dziennie miała jakieś komplikacje. Co więcej ignorancie flora bakteryjna płuc pochodzi z gęby i jest to naturalny stan rzeczy. Suuuuuuprise motherfucker !!!!!
Plaga płaskoziemców, antyszczepionkowców i innej maści pajaców,. Zanim wypłyniesz ze swoimi teoriami wejdź na
Pozdrawiam ze Szwecji. Ubyło wycieczek z Chin to i masek na ulicach mniej.
Plaga płaskoziemców, antyszczepionkowców i innej maści pajaców,. Zanim wypłyniesz ze swoimi teoriami wejdź na
A wiesz co, sam sobie poczytam! Dziekuje!
może to selekcja naturalna, osobników chorych lub ograniczonych intelektualnie
dlatego niecierpliwie czekamy aż się pojawisz na hardzie, chociaż jakiś kawałek
Ona kretynka w masce ćwiczy, ehh idiotka, to za mało powiedziane. Żeby w tej masce jeszcze dziurki porobiła, a tak to wdycha dwutlenek węgla i niszczy sobie płuca, nie wspominając o pięknej florze bakteryjnej, która, wraz ze śliną, potem ślicznie się tam rozwija, a bakterie wraz z wdychanym powietrzem, osiadają na płucach itd. ale może to selekcja naturalna, osobników chorych lub ograniczonych intelektualnie.
I pomyśleć, że lekarze od lat siedzą w maskach całymi dniami operując. Idź pod szpital i ich uświadom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów