Natychmiastowa pionizacja w celu odprowadzenia w miejsce odpoczynku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jeszcze porządnie nie rozstawili atrakcji a już pierwsza ofiara.
Trzy osoby na górze, wystarczą trzy liny aby asekurować i tyle, ale do tego potrzeba mózgu
Fascynuje mnie poziom tych indyjskich wypadków. W Rosji najczęściej jesteś po prostu bez szans: pijany 120kmh w Ładzie, baba skoczy ci z dachu prosto na łeb, a w Indiach... Tam każdy prosi się o problemy, bo albo chcą złapać 200 kilowe wagoniki, albo wychodzą z jadącego autobusu, albo łapią się linii energetycznych.
takich specjalistów potrzebuje Polska tylko jeszcze żeby byli pod wpływem żubra i będzie git
Do rozładunku to chętnych nie było, ale do obejrzenia pana placka nagle się ich od chuja zjawiło nie wiadomo skąd
A na NFZ trochę się czeka na ortopedę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów