Przygoda dla kobiety: murzyński kutas w dupie.
Przygoda dla kobiety: murzyński kutas w dupie.
Przygoda dla mężczyzny: wyprawa dookoła świata, zdobycie górskiego szczytu.
Przygoda dla polki za granicą: każdy zagraniczny ku*as w dupie.
Ale tym ostatnim zniżyłeś się do poziomu gimbusa, chcąc dojebać mi, wrzucając na moja starą Takie wrzutki były zabawne może w 2005 roku. Tak, że tego:
Czyżby matka polka z mulatym bękartem?
Gdybyś zauważyła kobieto nie odnosiłem się do każdej polki. Winni się opowiedzą po prostu
@up
Czyżby matka polka z mulatym bękartem?
Gdybyś zauważyła kobieto nie odnosiłem się do każdej polki. Winni się opowiedzą po prostu
To nie było do ciebie tylko do autora tematu. A twojej wypowiedzi nawet nie warto komentować. Kolejny qrva nastoletni mesjasz, żenua
@up nie masz co się wysilać, frustratów najlepiej olać, bo się jeszcze podniecą, że ktoś zwrócił uwagę na ich słowa
SeKS pIwo wóda , POLIBUDAno mam zagwostkę kurwa,bo jestem kobietą, do tego siedzę za granicą, jestem Polką, ale celem mojego życia nie jest pała murzyna więc nie generalizuj mały chujku, jeden z drugim. Btw. nie macie się co martwić, w końcu się odnaleźliście i możecie stworzyć piękny związek, na silnych fundamentach nienawiści do kobiet, włączający ruchanie w dupę i inne takie, w cipkę nie poruchacie z takim nastawieniem nigdy, chyba, że własne matki (które tym zdaniem szanujecie w chuj).
Koleżanka ma większe ambicje widzę
Do tego jako wróżka dorabia
To nie było do ciebie tylko do autora tematu. A twojej wypowiedzi nawet nie warto komentować. Kolejny qrva nastoletni mesjasz, żenua
A gdzie autor tematu wspomina o polkach? hmm?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów