18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Przygoda
CrashDW • 2013-04-12, 14:31
Przygoda dla mężczyzny: wyprawa dookoła świata, zdobycie górskiego szczytu.

Przygoda dla kobiety: murzyński kutas w dupie.
Zgłoś
Matey_milion 2013-04-12, 18:05 8
Zapomniałem, że mężczyźni do Tajlandii jeżdżą łowić ryby
Zgłoś
adex69 2013-04-12, 18:35
A będą jeszcze dziwki pierdolić, że są bardziej rozwinięte od mężczyzn.
Zgłoś
e................n 2013-04-12, 18:57 4
Ja bym to też tak zmienił:

Przygoda dla mężczyzny: wyprawa dookoła świata, zdobycie górskiego szczytu.

Przygoda dla polki za granicą: każdy zagraniczny ku*as w dupie.
Zgłoś
l................e 2013-04-12, 19:24
cocaine.animals Widzę, że czasami masz zajebiście trafne komentarze. No kurwa czasami komuś dojebiesz, że sie posra
Ale tym ostatnim zniżyłeś się do poziomu gimbusa, chcąc dojebać mi, wrzucając na moja starą Takie wrzutki były zabawne może w 2005 roku. Tak, że tego:
Zgłoś
mrkler 2013-04-12, 19:35
blackcockchurch.com
Zgłoś
onlinegamer 2013-04-12, 20:35 1
Dlaczego żadna z kobiet się nie wypowiada w tym temacie?
Zgłoś
morgenstern 2013-04-12, 21:37
No tu jużeś kurwa przegiął. Nie każda polka jest tępą szmatą, ale skąd możesz to wiedzieć jadąc całe życie na ręcznym w przekonaniu że i tak z babą nie pogadasz a lepiej się schlapać na monitor. Życzę ci ze wszystkich sił wielkiej czarnej pały w dupie.
Zgłoś
l................e 2013-04-12, 22:44 1
@up
Czyżby matka polka z mulatym bękartem?
Gdybyś zauważyła kobieto nie odnosiłem się do każdej polki. Winni się opowiedzą po prostu
Zgłoś
morgenstern 2013-04-12, 22:54
A.J.K.S napisał/a:

@up
Czyżby matka polka z mulatym bękartem?
Gdybyś zauważyła kobieto nie odnosiłem się do każdej polki. Winni się opowiedzą po prostu

To nie było do ciebie tylko do autora tematu. A twojej wypowiedzi nawet nie warto komentować. Kolejny qrva nastoletni mesjasz, żenua
Zgłoś
Els 2013-04-13, 1:22
Bo Polacy za granicą żyją albo w celibacie albo ruchają tylko Polki
@up nie masz co się wysilać, frustratów najlepiej olać, bo się jeszcze podniecą, że ktoś zwrócił uwagę na ich słowa
Zgłoś
sadystyczna_sara 2013-04-13, 1:31 1
so true...

SeKS pIwo wóda , POLIBUDA
Zgłoś
elda1987 2013-04-13, 2:17 1
no mam zagwostkę kurwa,bo jestem kobietą, do tego siedzę za granicą, jestem Polką, ale celem mojego życia nie jest pała murzyna więc nie generalizuj mały chujku, jeden z drugim. Btw. nie macie się co martwić, w końcu się odnaleźliście i możecie stworzyć piękny związek, na silnych fundamentach nienawiści do kobiet, włączający ruchanie w dupę i inne takie, w cipkę nie poruchacie z takim nastawieniem nigdy, chyba, że własne matki (które tym zdaniem szanujecie w chuj).
Zgłoś
A................r 2013-04-13, 2:23 7
elda1987 napisał/a:

no mam zagwostkę kurwa,bo jestem kobietą, do tego siedzę za granicą, jestem Polką, ale celem mojego życia nie jest pała murzyna więc nie generalizuj mały chujku, jeden z drugim. Btw. nie macie się co martwić, w końcu się odnaleźliście i możecie stworzyć piękny związek, na silnych fundamentach nienawiści do kobiet, włączający ruchanie w dupę i inne takie, w cipkę nie poruchacie z takim nastawieniem nigdy, chyba, że własne matki (które tym zdaniem szanujecie w chuj).

Koleżanka ma większe ambicje widzę
Do tego jako wróżka dorabia
Zgłoś
sufczy 2013-04-13, 3:02 2
elda, ale Makumbe to pozdrów
Zgłoś
l................e 2013-04-13, 14:00 4
morgenstern napisał/a:

To nie było do ciebie tylko do autora tematu. A twojej wypowiedzi nawet nie warto komentować. Kolejny qrva nastoletni mesjasz, żenua

A gdzie autor tematu wspomina o polkach? hmm?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów