18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Przygoda
CrashDW • 2013-04-12, 14:31
Przygoda dla mężczyzny: wyprawa dookoła świata, zdobycie górskiego szczytu.

Przygoda dla kobiety: murzyński kutas w dupie.
Zgłoś
elda1987 2013-04-13, 15:01
oj, oj, chłopaki nadal jestem ciekawa, czy wasze mamy wiedzą, że tak mówicie o kobietach. Na pewno są z was dumne.
Zgłoś
A................r 2013-04-13, 15:17 1
elda1987 napisał/a:

oj, oj, chłopaki nadal jestem ciekawa, czy wasze mamy wiedzą, że tak mówicie o kobietach. Na pewno są z was dumne.

A kto mówi,że wszystkie kobiety to kurwy?
Po prostu większość, a sądząc po twojej pierwszej wypowiedzi ty również zaliczasz się do tej grupy.
Zgłoś
Rxx 2013-04-13, 20:05 1
Makumba, Makumba Ska, Polska-Afryka Afryka-Polska. Elda-Makumba Makumba-Elda.
Zgłoś
elda1987 2013-04-14, 21:37 1
Antalor napisał/a:

A kto mówi,że wszystkie kobiety to kurwy?
Po prostu większość, a sądząc po twojej pierwszej wypowiedzi ty również zaliczasz się do tej grupy.

gdyby wszystkie były takie jak mi imputujesz, to byś prosił kolegę o pomoc, bo samego siebie byś już miał dosyć.
Zgłoś
im.awesome 2013-04-17, 0:46
krzysztof6666 napisał/a:

panie , kobiety to chuje z cyckami , nie pisz czego chcą bo chcą zaspokajania swoich potrzeb , bliskości , finansowych , ta i tych innych (sex , fascynacja , lubią być zaskakiwane) a taki jebany murzyn czy ciapaty to egzotyka , i durne polki kleją się do takich dochodzi jeszcze do tego mit o rozmiarach mudzińskich pał i on w ogóle taki śliczny bo czarny

ty swoim wpisem udowadniasz ze w dupie byłeś gówno widziałeś a już kobiety to dla ciebie czarna magia

dla autora tematu piwo

I znowu wszystkie kobiety mierzone jedna miarka. Jestem kobieta, pracuje za granica i jakos moim marzeniem nie jest seks z ciapatym ani murzynem. Czytajac wasze posty dochodze do wniosku ze kobiety odchodza od was bo nie potraficie ich w pelni zaspokoic...albo ciagacie sie z kurwami,ktore dodatkowo nie sa rodowitymi polkami. Kazdy przeciez wie, ze Polska to kraj malo tolerancyjnych ludzi.

w sumie zal mi was po prostu
Zgłoś
T3nk3n 2013-04-17, 21:12
@up, up, up(do Pań spinających się na górze)
Nigdzie nie było napisane, że chodzi o WSZYSTKIE polki za granicą. To, że pracujecie za granicą, nie sprawia, że to odnosi się do Was. Jednakże dużo Polek choćby na takim Erasmusie(jak źle napisałem, to proszę o poprawę), może przeżyć "przygodę życia", i to właśnie do takich osób to się odnosi. Mówiąc skrótem, szukacie nadinterpetacji, ukrytego sensu czy ch*j wie jeden co, tam gdzie go nie ma ^^

"Z prawdą jak z dupą - każdy ma swoją."
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów