📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
willoo napisał/a:
ja obstawiam że ogień strawił całe powietrze w windzie i uratowało go tylko otwarcie drzwi od kabiny.
Ale pozycję zrobił "jestem gotów". Jak by przechodził obok jakiś Biedrioniopodobny to oprócz poparzeń miałby jeszcze wewnętrzne otarcia oka demona.
Z drugiej strony, kto nosi przy sobie przygotowaną i zalaną szklankę wódki?
wzruszyłęm się
Jacek86s napisał/a:
Kurwa nie wierzę, kolesiowi się film urwał na koniec ?
mozliwe, że zwyczajnie ogień odciął mu tlen i zemdlał na chwilę
Jacek86s napisał/a:
Kurwa nie wierzę, kolesiowi się film urwał na koniec ?
Na chemii się nie uważało co?
Mój znajomy miał podobną sytuację. Palił liście dostał padaczki i upadł w ognisko. Nogi i dłonie jak człowiek skwarek, miał przeszczep skóry.
willoo napisał/a:
ja obstawiam że ogień strawił całe powietrze w windzie i uratowało go tylko otwarcie drzwi od kabiny.
A no fakt. Gdzie ruskie i urwany film. Brawa za dedukcje.
willoo napisał/a:
dobry strzal ale to rusek. Sabaka zlizywal ten rozlany alkohol, skonczyl i poszedl dalej. Czego mozna tu nie rozumiec ?
jebany farciarz, gdyby te drzwi się zamknęły a nie odbiły od jego tłustego dupska to mysle ze by go tam zadusiło na amen
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów