📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy zauważyliście, co się odjebało z jego kurtką? Niezła tam temperatura musiała się zrobić jak w piecu.
Jacek86s napisał/a:
Kurwa nie wierzę, kolesiowi się film urwał na koniec ?
Ja pierdole ale ty masz pusty łeb
Zastanawia mnie jedno. On był u sąsiada pożyczyć szklankę spirytusu?
Jacek86s napisał/a:
A no fakt. Gdzie ruskie i urwany film. Brawa za dedukcje.
Ale wiesz, że on ma rację, a ty wyszedłeś na debila.
Ogień tlen zabrał brakowało paru sekund i gdyby się drzwi nie otworzyły splonolby żywcem oszukał przeznacznie
Ponoć śpieszył się do pracy wczoraj, a samochód mu zamarzł. Wziął szklankę spirytu, żeby odmrozić samochód. W windzie chciał podpalić i od razu zgasić ręką szklankę(odciąć tlen), ale zapomniał o oparach.
Teraz leży w szpitalu, ma wyjątkowo poważne poparzenia
Teraz leży w szpitalu, ma wyjątkowo poważne poparzenia
bercisko napisał/a:
Ale pozycję zrobił "jestem gotów". Jak by przechodził obok jakiś Biedrioniopodobny to oprócz poparzeń miałby jeszcze wewnętrzne otarcia oka demona.
Z drugiej strony, kto nosi przy sobie przygotowaną i zalaną szklankę wódki?
dziwisz się że miał wódę? przecież to rosja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów