📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ra0mir napisał/a:
Ciekawe czy wyciągnie z tej przygody jakieś wnioski?
Tak, podobno teraz najpierw wali lufę a później dopiero odpala peta. Jak mu się odbije. A jak nie to przypala mu kumpel.
Pieczony prosiaczek
Jacek86s napisał/a:
k***a nie wierzę, kolesiowi się film urwał na koniec ?
ja obstawiam że ogień strawił całe powietrze w windzie i uratowało go tylko otwarcie drzwi od kabiny.
Nie dość że rudy to tłusty i głupi
To można być aż tak głupim?
Panowie, czy to było omdlenie z powodu braku tlenu w windzie (bądź też było jego bardzo mało) czy też może to było wstępne zaczadzenie? A może obie te rzeczy na raz?
ale przygłub
To jest jedna z lepszych rzeczy jaka pojawiła się tu ostatnio. Ciężko to z czymś porównać, takie to jest oryginalne.
Pomyśleć, że przed erą internetu jak się słyszało o jakiejś tego typu głupocie to człowiek się zastanawiał na ile to prawda, no i ciężko było wówczas o jakąkolwiek weryfikację informacji. A teraz proszę, czarno na białym
Pomyśleć, że przed erą internetu jak się słyszało o jakiejś tego typu głupocie to człowiek się zastanawiał na ile to prawda, no i ciężko było wówczas o jakąkolwiek weryfikację informacji. A teraz proszę, czarno na białym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów