W kwietniu spotkałem w lesie bobra i tak teraz po długim czasie stwierdziłem że wrzucę z ciekawosci filmik z tego zdarzenia i zobaczę jak zostanie odebrany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak tylko piszesz bo nie chcesz się przyznać że sam wygryzłeś
Lol, czemu nie spierdalał? Te co ja widzę zawsze uciekają jak pojebane.
sothis napisał/a:
Lol, czemu nie spierdalał? Te co ja widzę zawsze uciekają jak pojebane.
moze wscieklizna... w Warszawie teraz mała pandemia tego jest
programista4k napisał/a:
moze wscieklizna... w Warszawie teraz mała pandemia tego jest
Pandemia wścieklizny czy bobrów?
Obstawiam, że miałeś na myśli wściekliznę, bo bobrów jest plaga
Ten jak czochra bobra XD
Kiedyś jak się głaskało bobra to albo miałes mokre palce albo obity ryj... :/
Ogólnie był w głębo wykopanym rowie idącym wzdłuż torów a jednocześnie było w nim mało wody. Wdrapanie się na górę stanowiłoby dla niego problem, dać nura też zbytnio nie miał jak. Mógł tylko płynąć po wierzchu w jedną albo drugą stronę. Co nie zmienia faktu że i tak był wchuj spokojny.
DangerousBartek napisał/a:
Ogólnie był w głębo wykopanym rowie idącym wzdłuż torów a jednocześnie było w nim mało wody. Wdrapanie się na górę stanowiłoby dla niego problem, dać nura też zbytnio nie miał jak. Mógł tylko płynąć po wierzchu w jedną albo drugą stronę. Co nie zmienia faktu że i tak był wchuj spokojny.
...jak na wściekłego
National Geographic channel to nie jest co prawda, ale każdy temat lepszy, od gejo-podobnych
zyciowyparkietbywasliski napisał/a:
National Geographic channel to nie jest co prawda, ale każdy temat lepszy, od gejo-podobnych
nie zachęcaj - następnym razem go wyrucha ... zresztą filmik urwany, więc może już po ...
cavern69 napisał/a:
nie zachęcaj - następnym razem go wyrucha ... zresztą filmik urwany, więc może już po ...
Zgadza się. Glaskanie to była tylko gra wstępna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów