📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
akurat stalin był przeciwnikiem aborcji
Zajebane = kradzione, czyli przyznajesz się do przestępstwa? Teraz admini będą musieli zacierać ślady. Proponuje dożywocie w zawieszeniu na 5 lat i na zlocie każdemu robisz lewatywe.
to znaczy że zajebałem twoja rodzine i z ich flaków ułożył się taki komiks
tekst nie miał na celu urazić zjeba z forum sadistica, wypowiedź była sarkazmem
Pozwól, że zgłoszenie na policje będzie moją ironią
Za półtora roku musi przyjść do pani doktor Katarzyny W. specjalistka od późnych aborcji.
i
Raz na wozie, raz chuj Ci w dupę.
Stalin i bladź
Takiego chuja, ze względu na sytuację bezpośredniego zagrożenia życia kazaliby tą aborcję wykonywać od ręki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów