Chyba lepiej iść w jakość, a nie ilość? Poszukajcie czegoś czego tutaj nie było zamiast zasypywać codziennie sadola serią siostrzanych wstawek... jeśli nie znalazło się nic ciekawego, to chyba lepiej nie robić tu dodatkowego śmietnika, nie?
No jeszcze najlepiej to zróbcie kopiuj/wklej całego youtube'a, albo streama z Animal Planet.
No kurwa.
Ludzie, ile będziecie wrzucać te filmiki ze zwierzętami wpierdalającymi się nawzajem? Co w tym sadystycznego? Takie rzeczy dzieją się w naturze na porządku dziennym, co w tym takiego niezwykłego, żeby to tu wrzucać? To kurde takie materiały mamy w każde niedzielne popołudnie w maratonach z Czubówną na TVP, takie filmy nie mają nawet ograniczeń wiekowych (!).
Obrazek
Na powyższej liście są same wstawki o zwierzętach, takie jak ta
Chyba lepiej iść w jakość, a nie ilość? Poszukajcie czegoś czego tutaj nie było zamiast zasypywać codziennie sadola serią siostrzanych wstawek... jeśli nie znalazło się nic ciekawego, to chyba lepiej nie robić tu dodatkowego śmietnika, nie?
No jeszcze najlepiej to zróbcie kopiuj/wklej całego youtube'a, albo streama z Animal Planet.
No kurwa.
Na tej liście jest cały twój wkład w rozwój sadistica i najciekawsze tematy jakie dałeś. Ułożyłem je wg. dat dodania:
Jeśli wolisz to ułożyłem je też wg. ilości piw jakie dostałeś:
A tutaj jest lista twoich tematów alfabetycznie:
Chcesz wg. innej kolejności abym ułożył?
Bo może bardziej ci pasuje lista twoich tematów to tutaj jest wg. ilości odpowiedzi:
A tutaj wg. ilości komentarzy:
Wszyscy spodziewają się małego penisa. Koniec końców jak przychodzi co do czego to wychodzi, że jest średni i wszyscy głupieją!
Na tej liście jest cały twój wkład w rozwój sadistica i najciekawsze tematy jakie dałeś.
Bo wiesz, tak jak już napisałem, lepiej NIC nie wstawiać, niż wstawiać tonę jakiś pierdół. Stosuję się tego.
W sumie jeśli akurat ty mi masz coś wypominać, to... no cóż...
1. Materiały z było.pl (3 z 15 ostatnich wstawek)
2. Materiały, któreś gdzieś widziałem... może przypadkiem jebzdzidy? (5/15)
3. Sucharki.
4. Reszta, czyli jakaś niecała połowa - łał, gratulacje - nie jest copypastą z serwisowych śmietników.
Sory, ale twoja twórczość nie powala. Może jakaś autoreflekcja?
Bo wiesz, tak jak już napisałem, lepiej NIC nie wstawiać, niż wstawiać tonę jakiś pierdół. Stosuję się tego.
Obrazek
W sumie jeśli akurat ty mi masz coś wypominać, to... no cóż...
1. Materiały z było.pl (3 z 15 ostatnich wstawek)
2. Materiały, któreś gdzieś widziałem... może przypadkiem jebzdzidy? (5/15)
3. Sucharki.
4. Reszta, czyli jakaś niecała połowa - łał, gratulacje - nie jest copypastą z serwisowych śmietników.
Sory, ale twoja twórczość nie powala. Może jakaś autoreflekcja?
Tak. Ja > ty.
Jeśli czegoś jeszcze nie rozumiesz to daj znac i wyjaśnię ci to dokładniej.
Skumałem doskonale.
No chyba średnio. Ale nie będę ciebie przekonywał, bo twoja racja jest najtwojsza.
Nic nie wniosłeś w sadola. Ja wniosłem i pomimo wielu chujowych tematów dałem wiele fajnych.
Ty mój dzielny sadolowy bojowniku, co byśmy bez ciebie zrobili. Daj mi swój autograf.
Więc reasumując: Ja > ty.
Jak bawimy się w równania i nierówności (wow, jaka zaawansowana matematyka!), to wrzucę coś odnośnie twoich wstawek: Jakość << Ilość
Acha, i próbujesz udowodnić, że jesteś lepszy od jakiegoś randomowego gościa z internetu, brawo, wygrałeś życie. Możesz przybić piątkę z monitorem.
buoba, dobra potrollowałeś, pośmialiście się tam z rodziną, a teraz idź te swoje Animal Planet oglądać bo Ci Czubówna ucieknie
Ciii... A Czubówna jest jutro Film trwa pewnie z godzinę, to pewnie jak jakiś zdolny, sadolowy przyrodnik potnie go na części, to starczy na 50 tematów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów