Sława gierojom
Sława gierojom
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy kto nie kocha naszych braci ze wschodu jest jebaną onucą i ciągnie putlerowi ruSSką parówę. I bierze za trollowanie ruble, które i tak nie są nic warte. Jebać ruSSkich, slava Ukrainie, gierojom slava.
Pierdolnij się w czoło, odjeb się od rubla i zobacz ile warta złotówka bo to jest ważne dla Polaków
Ukrainiec = jeszcze większa kurwa bo wpierdala sie do naszego kraju i błaga o litość zamiast zdychać na polu walki
HAAA TFUUU
idź oglądać anime mały kutasku
Każdy kto nie kocha naszych braci ze wschodu jest jebaną onucą i ciągnie putlerowi ruSSką parówę. I bierze za trollowanie ruble, które i tak nie są nic warte. Jebać ruSSkich, slava Ukrainie, gierojom slava.
jebane scierwo banderowskie
Jebać te kurwy banderowskie
idź oglądać anime mały kutasku
nie lubię anime, ale jak jesteś ładna i nie ważysz więcej niż 60 kg to mogę Cie zerżnąć w każdą dziur. I tu mam wyjebane czy jestes ruską kurwą czy ukraińską.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów