Sława gierojom
Sława gierojom
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zauważyliście sadole zmianę narracji?
2014- Putin zajął Krym, ciężkie walki w Donbasie i Ługańsku, zestrzelenie holenderskiego samolotu. A narracja? hehe, seria memów, Natalia, dajcie chłopakowi kawałek Krymu itp.
2022-Putin -szatan i zło wcielone, najazd orków
Przecież ukry to taka sama dzicz jak ruskie. Pomagamy im tylko dlatego, że lufy mają skierowane na wschód - od nas, a ruscy na zachód - w naszą stronę.
Zauważyliście sadole zmianę narracji?
2014- Putin zajął Krym, ciężkie walki w Donbasie i Ługańsku, zestrzelenie holenderskiego samolotu. A narracja? hehe, seria memów, Natalia, dajcie chłopakowi kawałek Krymu itp.
2022-Putin -szatan i zło wcielone, najazd orków
No mnie od początku dziwi skuteczność tak prymitywnej propagandy jaka mamy, tzn wiadomo ruskie=wróg, im im gorzej tym nam bezpieczniej. Ale żeby od razu wyłączyć całkiem logikę i nienawidzić oficjalnie każdego szarego ruskiego?
I zobacz, to są ci sami ludzie, co plują na PiS. Jakoś nie pomyślą, że w Rosji przeciętny obywatel ma podobne zdanie o rządzących co ty czy ja.
I jeszcze wywlekają statystyki poparcia dla Putina.
Według statystyki, to ile, 80%? Polaków jest katolikami....
Ciekawe jakbyś gadał, gdyby banderowcy Tobie wybili kilka osób z rodziny w czasie wojny.
Bo mi wybili i babcia nie za bardzo mogła się pochwalić rodziną.
Jedni drugich warci.
Ty, ale wiesz, że to zrobili ludzie żyjący 3-4 pokolenia temu? Nie sądzę, by 20 letnie tiktokerki zza wschodniej granicy, Saszki, co na osiemnastkę kupiły sobie prawko czy takie chlejusy jak ten na powyższym filmiku mieli z tymi zbrodniami cokolwiek wspólnego. Zawsze w większej grupie znajdzie się jakiś zjebus, co będzie odpierdalał jakieś akcje, ale dla takich, jak przegną pałę, powinna być deportacja, jednak większość Saszkowatych jest przyjaźnie nastawiona do Polaków, a nie raz w robocie zapierdalają za kilku Polaków, żeby jakoś się uczciwie tu utrzymać. No ale w sumie co ja będę tłumaczył to chłopu, co pewnie od 20 lat siedzi w piwnicy i którego relacje międzyludzkie ograniczają się do walenia konia przed monitorem, wyświetlającym parę osób odbywających stosunek
Każdy kto nie kocha naszych braci ze wschodu jest jebaną onucą i ciągnie putlerowi ruSSką parówę. I bierze za trollowanie ruble, które i tak nie są nic warte. Jebać ruSSkich, slava Ukrainie, gierojom slava.
gej
Każdy kto nie kocha naszych braci ze wschodu jest jebaną onucą i ciągnie putlerowi ruSSką parówę. I bierze za trollowanie ruble, które i tak nie są nic warte. Jebać ruSSkich, slava Ukrainie, gierojom slava.
Jebać cię upainska suko
Jebać cię upainska suko
O, na przykład takie coś.
Ktoś może mi powiedzieć czy to bot czy człowiek?
W sumie bardzo przykre, że mam tak mało wiary w ludzi, że podejrzewam że autor tego wpisu może być człowiekiem...
Ciekawe jakbyś gadał, gdyby banderowcy Tobie wybili kilka osób z rodziny w czasie wojny.
Bo mi wybili i babcia nie za bardzo mogła się pochwalić rodziną.
Jedni drugich warci.
ci wybili chyba wbili ale gówno do głowy !
Ukry takie niedobre a tymczasem polskie wiezienia pękają w szwach od Polaków
No i co w związku z tym???
O, na przykład takie coś.
Ktoś może mi powiedzieć czy to bot czy człowiek?
W sumie bardzo przykre, że mam tak mało wiary w ludzi, że podejrzewam że autor tego wpisu może być człowiekiem...
Też się zastanawiam czym jesteś botem, czy upadlińcem.
ci wybili chyba wbili ale gówno do głowy !
Nie zapomnij kiedyś w realu ze na dworze jesteś bo w pizde obrobisz
Nie zapomnij kiedyś w realu ze na dworze jesteś bo w pizde obrobisz
A po polsku? Kurwa jaki bełkot
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów