📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Kurwa po co marnotrawić publicznie pieniądze na leczenie kogoś kto ma wyjebane na swoje życie?
Niech sobie siedzi na tej swojej ławce i niech go jedzą te larwy.
-Ernest Hemingway
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
"wczoraj tego nie było"
To zapalony wędkarz jest i miał dosyc kopania/kupowania robaków
Z tej "nygi" już nic nie będzie.
Znam taki przypadek, że przywieźli na pogotowie podobnie zapuszczonego menela, który żył sobie tak już ponad 3 lata i z momentem kiedy go umyli zwyczajnie się przekręcił
A mogl adidasy ubrac to by stopa oddychala!
Motyla noga!
Źle używają tego dezodorantu. Potrzebna jest do kompletu zapalniczka jeszcze.
Ano dlatego, że ta kurwa gorzałka może zniszczyć każdego. Ciebie albo twoje dzieci też.
Ja mam taki przykład u mojego sąsiada, który 30 lat temu był zajebistym mechanikiem samochodowym i dorobił się niezłego jak na tamte czasy hajsu. Któregoś dnia jakiś dzieciak wbiegł mu pod koła zza innego samochodu - bez szans na jakąkolwiek reakcję. Trup na miejscu. Chłop tak się załamał, że nie potrafił przestać pić, rozpierdolił wszystkie pieniądze i spadł na samo dno. Ludzie próbowali mu pomóc, ale po ludzku się nie dało. Dopiero parę lat temu, po przeszło 25 latach menelowania, zainteresowała się nim opieka społeczna i ogarnęli chłopa. Znowu jest na nogach, uczciwie i ciężko pracuje robiąc drobne remonty czy prace porządkowe dla ludzi z okolicy. Morał z tej historii możesz dopowiedzieć sobie sam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów