18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
plastic 2021-07-26, 17:24 17
co sprawia, że posiadając identyczne warunki, jednym jest wstyd być takim pozerskim frajerem, a innym nie jest? miałem zadać to pytanie na konferencji psychologów o 15:00, ale jednak zadam je tutaj.
Zgłoś
Driver19cm 2021-07-26, 17:43 1
@up plastic

Plastic skończ cwaniakować, bo wyjdę z tej piwnicy,

zajebe Ci lepa na pysk i tyle będzie

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Henboh 2021-07-26, 17:49 4
Nie ma to jak nagrać akcie "horyzontalną" w pionie, ale czego oczekiwać, jak nawet "biali" tego nie ogarniają.

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Wojtass84 2021-07-26, 17:59 28
Ciemno, czarno, gówno widać

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-07-26, 18:04 57
Ale tam musi jebać gównem.
Zgłoś
Novik 2021-07-26, 18:13 24
Trzeba pokazać w stadzie kto pierwszy je banany
Zgłoś
sard 2021-07-26, 19:28 4
Czarni to są jak typowy Seba - napierdala słabszych, musi się wozić ze złotymi i srebnymi kajdanami, świecić klatą, gacie z tym klocozwisem.
Zgłoś
Thennomad 2021-07-26, 19:45 3
Czarne gówno tapla się we własnej srace.
Zgłoś
pro_avenger 2021-07-26, 19:48 4
W którym to zoo? Chciałem dzieciom pokazać.
Zgłoś
petru23 2021-07-26, 22:20 1
Siedzący murzyn z atrybutem Janusza

Białe skarpety i kuboty
Zgłoś
pdk 2021-07-26, 22:21
Też się tak bawiliśmy, kielonek i na popitke plaskacz ... całkiem śmiesznie było bo co kolejne kółeczko to mocniejsze liście
Zgłoś
jkubson93 2021-07-26, 22:26
Co za pojebane czarne małpy.
Zgłoś
mesjans 2021-07-26, 22:48 1
pdk napisał/a:

Też się tak bawiliśmy, kielonek i na popitke plaskacz ... całkiem śmiesznie było bo co kolejne kółeczko to mocniejsze liście

Nie spodziewałem się murzyna na sadolu.
Zgłoś
Presty 2021-07-26, 22:57
Jak można lajkować taką rozrywkę? Chyba, że się komus spodobało, podobnie jak rap (polski rap) czy spodnie puszczone, jakby zachęcaly do pedalskiego gwałtu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów