Pewnego wieczoru spotkało się pięć przyjaciółek. Niestety nie miały o czym rozmawiać bo przyszły wszystkie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dawno nie czytałem tak krótkiego i jednocześnie dobrego żartu. Moje, jakże znaczące, gratulacje Ratoshi.
@up znam jeszcze krótszy. Pracujący cygan
Zawsze mogą obgadać swoich mężów, ich przyrodzenia oraz tych na boku
DiKarpio napisał/a:
Zawsze mogą obgadać swoich mężów, ich przyrodzenia oraz tych na boku
Nie widziałem faceta z przyrodzeniem na boku, ale nie wklejaj linka jakby co
@up on miał na myśli damskie przyrodzenia, a te już zapewne widziałeś
Nie rozumiem, ktoś wytłumaczy?
Nie życiowe, jak 5 bab się spotyka to wszystkie gadają na raz tylko żadna nie słucha. Nie widziałeś nigdy jak jazgoczą babiszony w większym towarzystwie? Złap na zegarku 10 sekund bez gdakania.
Ratoshi napisał/a:
Pewnego wieczoru spotkało się pięć przyjaciółek. Niestety nie miały o czym rozmawiać bo przyszły wszystkie.
Bez sensu. Możesz mi wytłumaczyć, jak to może być możliwe, żeby spotkało się pięć a przyszły, na przykład, trzy?
Cytat:
Dawno nie czytałem tak krótkiego i jednocześnie dobrego żartu.
Ale to nie żart
U mnie na roku jest pełno takich ludzi, którzy uwielbiają na siebie napierdalać. Gdy się zejdą wszyscy w jedną grupę, to nie mają o czym rozmawiać. Ja mam w nich wyjebane i trzymam się sam, gdyż nienawidzę tego typu ludzi. Raz doszło do tego, że dwa goście straszyli się wzajemnie policją...
WakeUpDead napisał/a:
Nie rozumiem, ktoś wytłumaczy?
Chodzi o to, że ulubionych zajęciem "przyjaciółek" jest obgadywanie innych przyjaciółek. Skoro przyszły wszystkie, to nie ma kogo obgadywać.
werther napisał/a:
Bez sensu. Możesz mi wytłumaczyć, jak to może być możliwe, żeby spotkało się pięć a przyszły, na przykład, trzy?
Nieprawidłowo wczytałeś dane. Rozpiszmy to:
Dane:
x - liczba wszystkich, istniejacych przyjaciółek
y - liczba przyjaciolek ktore przyszly.
Warunek: y<=x;
Pierwsze zdanie dowcipu wskazuje, że y=5,
Drugie zdanie dowcipu ujawnia, że x = 5,
Warunek logiczny zostaje zachowany, (bo 5<=5), dowcip działa poprawnie.
baby to chuje ile razy widziałem takie lafiryndy jak pisały komentarz pod jakimś zdjęciem swojej przyjaciółki "ślicznie" a przed monitorem śmiechy-chichy jaka brzydka i ile tapety na ryju.
@wcd Nie na darmo matma jest królową nauk (a jezus królem polski), skoro nawet kawał można wyrazić w działaniu matematycznym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów