18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Przyjaciółki
R................i • 2016-12-16, 11:34
Pewnego wieczoru spotkało się pięć przyjaciółek. Niestety nie miały o czym rozmawiać bo przyszły wszystkie.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
czarnykun 2016-12-16, 12:56 56
Dawno nie czytałem tak krótkiego i jednocześnie dobrego żartu. Moje, jakże znaczące, gratulacje Ratoshi.
Zgłoś
nowynick 2016-12-16, 13:04 5
czarnykun napisał/a:

Moje, jakże znaczące, gratulacje

a sam strzeliłeś krótszym
Zgłoś
R................i 2016-12-16, 13:26
@up znam jeszcze krótszy. Pracujący cygan
Zgłoś
KillerLaugh 2016-12-16, 13:55
Zawsze mogą obgadać swoich mężów, ich przyrodzenia oraz tych na boku
Zgłoś
piter210 2016-12-16, 14:37 5
DiKarpio napisał/a:

Zawsze mogą obgadać swoich mężów, ich przyrodzenia oraz tych na boku

Nie widziałem faceta z przyrodzeniem na boku, ale nie wklejaj linka jakby co
Zgłoś
R................i 2016-12-16, 14:43
@up on miał na myśli damskie przyrodzenia, a te już zapewne widziałeś
Zgłoś
piter210 2016-12-16, 14:46
@up no baaa w końcu nie od dziś się ma konto na sadolu
Zgłoś
WakeUpDead 2016-12-16, 14:46 1
Nie rozumiem, ktoś wytłumaczy?
Zgłoś
contracts 2016-12-16, 14:59 3
Nie życiowe, jak 5 bab się spotyka to wszystkie gadają na raz tylko żadna nie słucha. Nie widziałeś nigdy jak jazgoczą babiszony w większym towarzystwie? Złap na zegarku 10 sekund bez gdakania.
Zgłoś
werther 2016-12-16, 17:07 1
Ratoshi napisał/a:

Pewnego wieczoru spotkało się pięć przyjaciółek. Niestety nie miały o czym rozmawiać bo przyszły wszystkie.

Bez sensu. Możesz mi wytłumaczyć, jak to może być możliwe, żeby spotkało się pięć a przyszły, na przykład, trzy?
Zgłoś
Cyjanek 2016-12-16, 17:18
Cytat:

Dawno nie czytałem tak krótkiego i jednocześnie dobrego żartu.

Ale to nie żart

U mnie na roku jest pełno takich ludzi, którzy uwielbiają na siebie napierdalać. Gdy się zejdą wszyscy w jedną grupę, to nie mają o czym rozmawiać. Ja mam w nich wyjebane i trzymam się sam, gdyż nienawidzę tego typu ludzi. Raz doszło do tego, że dwa goście straszyli się wzajemnie policją...
Zgłoś
wcd 2016-12-16, 18:02 7
WakeUpDead napisał/a:

Nie rozumiem, ktoś wytłumaczy?

Chodzi o to, że ulubionych zajęciem "przyjaciółek" jest obgadywanie innych przyjaciółek. Skoro przyszły wszystkie, to nie ma kogo obgadywać.
werther napisał/a:

Bez sensu. Możesz mi wytłumaczyć, jak to może być możliwe, żeby spotkało się pięć a przyszły, na przykład, trzy?

Nieprawidłowo wczytałeś dane. Rozpiszmy to:
Dane:
x - liczba wszystkich, istniejacych przyjaciółek
y - liczba przyjaciolek ktore przyszly.
Warunek: y<=x;
Pierwsze zdanie dowcipu wskazuje, że y=5,
Drugie zdanie dowcipu ujawnia, że x = 5,
Warunek logiczny zostaje zachowany, (bo 5<=5), dowcip działa poprawnie.
Zgłoś
RmX 2016-12-16, 18:06 1
baby to chuje ile razy widziałem takie lafiryndy jak pisały komentarz pod jakimś zdjęciem swojej przyjaciółki "ślicznie" a przed monitorem śmiechy-chichy jaka brzydka i ile tapety na ryju.
Zgłoś
R................i 2016-12-16, 19:24 5
@wcd Nie na darmo matma jest królową nauk (a jezus królem polski), skoro nawet kawał można wyrazić w działaniu matematycznym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów