Mój węgierski znajomy János bardzo dobrze mówi po polsku - studiuje, pracuje i mieszka tutaj już od kilku lat. Od jakiegoś czasu wzbogaca swoją polszczyznę o bardziej zaawansowane związki frazeologiczne, mowę potoczną, wyrażenia slangowe itp. Kilka dni temu nauczył się wyrażenia "zrobić kogoś w bambuko". Przyznam się że sam nie wiem czym jest owe tajemnicze "bambuko" (chociaż rozumiem sens tego zdania), Jánosowi kojarzy się natomiast z jakimś lokalnym napojem kawowym, którym kilka lat temu raczył się na wakacjach gdzieś w Ameryce Południowej.
W ostatni weekend rozmawiam sobie na imprezie z kilkoma znajomymi z pracy (w tym z jedną koleżanką, z którą zacząłem się niedawno prywatnie spotykać), gdy wpada mój węgierski kupel i rozradowany wypala "Hej, muszę Wam opowiedzieć jak rano zrobiłem Tomka (to ja) w kakao!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Znalezione.
Cytat:
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i jak cię zrobił w to kakao? bo chyba nie dokończyłeś
bambuko... od bambusa pewnie pochodzi. Zrobić kogoś w murzyna. I wszystko wiadomo.
BongMan napisał/a:
(w tym z jedną koleżanką, z którą zacząłem się niedawno prywatnie spotykać)
Mamy ci pogratulować? Bo nie widzę większego związku tego fragmentu z resztą historii. Jedno stwierdzam, dobrze ci zrobił ten ban na sadolu. Patrz tylko żeby cie ta koleżanka nie zrobiła... w kakao
Edit.
Kurwa teraz dopiero zauważyłem, że to znalazłeś. Czyli chuj z tego bana wyszedł, dalej suszysz w internetach
@up
przypierdalają się z zasady i dlatego, że Bong wrócił z wakacji na Saharze.
przypierdalają się z zasady i dlatego, że Bong wrócił z wakacji na Saharze.
BongMana ruchają kumple w kako, żal wam dupe ściska? Kto wybrzydza ten nie rucha
panchamityle napisał/a:
Leżę.Bong wrócił z wakacji na Saharze.
Suchar coby mody się nie przyczepiły, że tylko jedno słowo.
Co robi Bongi na bibie?
– Suszy kielony.
Patrzcie jak pomyślał - dam w cytat to pomyślą że nie moje. Oj ty przebiegły sucharku
A czemu ma na imię Tomek? Gdy jego matka oznajmiła ojcu, że będą mieli syna ojciec powiedział matce "Nie chciałaś w kakao TO MASZ!"
Podobno, gdy w 1939 powstała granica polsko-węgierska to balanga trwała tam 3 dni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów