Ciekawe wykorzystanie procy i efektu wystrzelenia w celu grubasa nakarmienia nawozem aby nastąpił jego dalszy wzrost.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebany lamus , mówi jakie to obrzydliwe a zachowuje się jakby robił to co ranek .
Jebał go pies uchodźcy
Jebał go pies uchodźcy
Wasili666 napisał/a:
Z tym opisem sam się trochę tym razem pogubiłeś.
Pisałem jedząc ;P Miałem jedną rękę i pół świadomości, bo druga połowa zajęta była konsumowaniem ;P
Ten koleś jest świetnym obrazem dzisiejszego świata. Doprowadził się swoją głupotą do kalectwa, bo taka otyłość tym właśnie jest. Jest zbyt leniwy by coś z tym zrobić, a żeby zaistnieć strzela sobie gównem w twarz (wcześniej w jakimś filmiku strzelał sobie chyba painballem?) i ludzie maja z tego radoche. Wyświetleń pewnie nie mało, tyle samo radości, nawet i tutaj to trafia.. A to nawet nie jest sadystyczne czy śmieszne, to jest po prostu smutne, że w takim świecie żyjemy...
Ja pierdole... Dekoral powinien uwzględnić odcień jego skóry i dodać do palety jako najbielsza biel.
Kurwa mac, ze takie szkodniki puszczaja wolno. Przeciez ta ameba nie powinna zyc, marnuje tlen
Ale kurwa ohydna świnia.
na pierwszy rzut oka wygląda na amerykanskiego spasionego żyda
no to zabłysnął
no to zabłysnął
Jak kiedyś oglądałam "Idiokrację" to myślałam, że to głupia i średniośmieszna komedia, a to dokument o tym, jak będzie wyglądał świat w przyszłości.
ciekawe czy dla polubień na jakiejś tam stronie internetowej ten cycaty obleśny jegomość wypiłby w akcie desperacji szklankę szczyn...
pewnie tak i zagryzłby gównem
tacy ludzie nie szanują siebie bo nikt ich nie szanuje i każdy ma w dupie, więc robią wszystko aby zwrócić na siebie czyjąś uwagę i zabłysnąć w krótkiej chwiluni gównianej sławy...
p.s. nic tylko na odstrzał
ale dam piwko bo widząc co inni muszą robić aby ktoś na nich zwrócił uwagę to uświadamiam sobie że moje życie nie jest takie złe
pewnie tak i zagryzłby gównem
tacy ludzie nie szanują siebie bo nikt ich nie szanuje i każdy ma w dupie, więc robią wszystko aby zwrócić na siebie czyjąś uwagę i zabłysnąć w krótkiej chwiluni gównianej sławy...
p.s. nic tylko na odstrzał
ale dam piwko bo widząc co inni muszą robić aby ktoś na nich zwrócił uwagę to uświadamiam sobie że moje życie nie jest takie złe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów