📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole jaki eunuch... przypierdala się bo sam pewnie dawno nie walił gruchy
Co to kogo kurwa interesuje co kto załatwia w kabinie ? Dopóki nie słychać krzyków gwałtu to weź jeden z drugim wypierdalaj.
Kto konia nie bije temu korba bije.
Eh te małpy, przyznam się ze nie spodziewałem się zwrotu akcji - ze osobnik z kibla obok również okaże się prawdopodobnie czarnym, jednakże po odpowiedzi "bro" już wiadomo z kim mamy do czynienia. D: Skumajcie ze jeden drugiemu się wygraża, a mimo to nazywają się "braćmi", podobnie "czarnuchami", natomiast jeżeli ktoś poza stadem ich tak nazwie to prowadzi do nagłej agresji.
Od samogwałtu traci się wzrok. Rośnie ciśnienie w oku i zniekształca rogówkę. Ja już mam -2 dioptrii i gwałtownie spada.
Jak tak można? W miejscu publicznym w takich chujowych laczkach....
smc napisał/a:
Od samogwałtu traci się wzrok. Rośnie ciśnienie w oku i zniekształca rogówkę. Ja już mam -2 dioptrii i gwałtownie spada.
A włosy rosną na rękach czy nie?
W Polsce też takiego mieliśmy. Też był czarny...
dziennikwschodni.pl/lublin/ksiadz-podgladacz-z-toalety-chce-mediacji-p...
dziennikwschodni.pl/lublin/ksiadz-podgladacz-z-toalety-chce-mediacji-p...
Seligos napisał/a:
Co to kogo kurwa interesuje co kto załatwia w kabinie ? Dopóki nie słychać krzyków gwałtu to weź jeden z drugim wypierdalaj.
Nie każdy chce wchodzić do kabiny w której jest mokro od spustu murzyna.
seeed71 napisał/a:
Nie każdy chce wchodzić do kabiny w której jest mokro od spustu murzyna.
Bo rozumiem że masz dostęp do historii kiblowej i wchodzisz tylko do tych dopiero co umytych ? Jesteś przekonany o tym że wcześniej do kibla do którego zmierzasz nie zdefekował bezdomny o pryszczatej dupie albo jakiś stary dziad nie obszczał całej kabiny ?
Seligos napisał/a:
Bo rozumiem że masz dostęp do historii kiblowej i wchodzisz tylko do tych dopiero co umytych ? Jesteś przekonany o tym że wcześniej do kibla do którego zmierzasz nie zdefekował bezdomny o pryszczatej dupie albo jakiś stary dziad nie obszczał całej kabiny ?
Jak widzę że jest obszczane, i zapach dawno niemytego kibla to idę do innej kabiny. I nigdy niczego nie dotykam bo chuj wie co tam jest. Ale masz rację, niechluje też korzystają z toalet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów