Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hipokryzja i debilizm. To w wielkim skrócie opis tego "dzieła"
dańcio co jest hipokryzją i debilizmem? rozwiń proszę swoją myśl inaczej pomyślę, że jesteś hipokrytą i debilem
dańcio co jest hipokryzją i debilizmem? rozwiń proszę swoją myśl inaczej pomyślę, że jesteś hipokrytą i debilem
Jakoś średnio mi zależy na twojej opinii. Jeśli nie widzisz hipokryzji np w stwierdzeniu że nie lubisz zabijać, nie musisz ale to robisz to. Zresztą wiele jest przeinaczeń i naprawdę nie chce mi się pisac z kimś dla kogo bycie myśliwym jest ok.
Jakoś średnio mi zależy na twojej opinii. Jeśli nie widzisz hipokryzji np w stwierdzeniu że nie lubisz zabijać, nie musisz ale to robisz to. Zresztą wiele jest przeinaczeń i naprawdę nie chce mi się pisac z kimś dla kogo bycie myśliwym jest ok.
nie musisz jeść mięsa ale jesz i sprawia ci to przyjemność więc zabijanie zwierząt sprawia Ci przyjemność (chyba, że jak gowin jesz ale się nie uśmiechasz). Różnica między nami jest taka, że ja świadomie zabijam, Ty w rzeźni rękoma innych ludzi, fakt mam z zabijania przyjemność na zasadzie dobrze wykonanej pracy, ale też mam moralniaka jak zwierze jest nie do podjęcia po złym strzale, jedyna pociecha, że wilki będą miały znacznie mniej pracy na polowaniu.
zamykasz się w swojej bańce jeśli nie chcesz merytorycznie rozmawiać o problemie i ustawianie kogoś na zasadzie, że jest księdzem, myśliwym, piłkarzem, ekolook`iem czy innym "zjebem" ogranicza i dyskusję i dyskutujących. najlepiej jakbyś poprosił znajomego myśliwego żeby zabrał cie na polowanie, może coś więcej się dowiesz o łowiectwie i dyskusja będzie merytoryczna.
nie musisz jeść mięsa ale jesz i sprawia ci to przyjemność więc zabijanie zwierząt sprawia Ci przyjemność
Sporo odleciałeś z tym twierdzeniem... aż szkoda coś merytorycznego napisać bo strach co odpiszesz.
Sporo odleciałeś z tym twierdzeniem... aż szkoda coś merytorycznego napisać bo strach co odpiszesz.
przyznaje, fikołek logiki ale.. coś w tym jest.. jedząc mięso chyba masz świadomość, że jest od zabitego zwierzęcia a nie z lodówki w biedrze?
przyznaje, fikołek logiki ale.. coś w tym jest.. jedząc mięso chyba masz świadomość, że jest od zabitego zwierzęcia a nie z lodówki w biedrze?
Ale to że lubię mięso (nie wyobrażam sobie obiadu bez niego) to nie znaczy że lubię zabijać, natura rządzi się swoimi prawami silniejsi zjadają słabszych itd. Jest tak od samego początku jakiego kolwiek istnienia i tak będzie. Lubię mięso ale sam dajmy na to kuraka nie zabije ale są ludzie którzy za mnie to zrobią w humanitarny sposób, wiec mam świadomość skąd bierze się mięso i jak działa łańcuch pokarmowy.
Ale to że lubię mięso (nie wyobrażam sobie obiadu bez niego) to nie znaczy że lubię zabijać, natura rządzi się swoimi prawami silniejsi zjadają słabszych itd. Jest tak od samego początku jakiego kolwiek istnienia i tak będzie. Lubię mięso ale sam dajmy na to kuraka nie zabije ale są ludzie którzy za mnie to zrobią w humanitarny sposób, wiec mam świadomość skąd bierze się mięso i jak działa łańcuch pokarmowy.8
humanitarny sposób.. od 2 min technologia pozyskanie mięsa w ubojni
pozyskanie dzika od 40 s
(...) sam dajmy na to kuraka nie zabije ale są ludzie którzy za mnie to zrobią w humanitarny sposób, wiec mam świadomość skąd bierze się mięso i jak działa łańcuch pokarmowy.
Co nasz Kodeks Karny mówi o karze dla zlecających zabójstwo ? Znam spore wyroki czyli jakaś odpowiedzialność jest, prawda
Co nasz Kodeks Karny mówi o karze dla zlecających zabójstwo ? Znam spore wyroki czyli jakaś odpowiedzialność jest, prawda
Maja na to odpowiednie zezwolenia?
[ Dodano 2024-06-20, 19:10 ]
humanitarny sposób.. od 2 min technologia pozyskanie mięsa w ubojni
pozyskanie dzika od 40 s
Do każdego tematu da się odnaleźć skrajności.... jedno czybnawet 100 zaniedban nie czyni normy dla milionów normalnie działających
Do każdego tematu da się odnaleźć skrajności.... jedno czybnawet 100 zaniedban nie czyni normy dla milionów normalnie działających
to właśnie jest normalnie działająca rzeźnia, nie idź w zaparte..
i jeszcze gazowanie świni od 3 min
youtube.com/watch?v=ajWrCfqlbo8
to właśnie jest normalnie działająca rzeźnia, nie idź w zaparte..
i jeszcze gazowanie świni od 3 min
I co w związku? Jedna z wielu tysięcy, czy oprucz tego youtubera który pokazuje jego zdaniem nie prawidłowości zostały postawione jakie kolwiek zrzuty też rzeźni? I tak jest to bardziej humanitarne niż ni to jak Twój pradziadek ubijał świnie...
Ale nam się na Sadistic trafili odklejency ;p wganie, zieloni? eko zjeby? Nie wiem nie nadarzam za wami wybrykami natury, powiem tak chuj wam w dupe (o ile nie jest to dla was przyjemność) więcej dyskutować nie mam z wami ochoty bo gadka z wami jest o wiele mniej watrosciowa jak pięcio latkiem, sprane mózgi.
Ja tylko chciałem pokazać związek przyczynowo -skutkowy i odpowiedzialność wyłącznie moralną.
Bo kupując kurczaka w markecie pośrednio zlecasz zabójstwo następnego kuraka
Ja tylko chciałem pokazać związek przyczynowo -skutkowy i odpowiedzialność wyłącznie moralną.
Bo kupując kurczaka w markecie pośrednio zlecasz zabójstwo następnego kuraka
Oczywiście że tak osoba do tego przeszkolonym z odpowiednimi zezwoleniami i normami prawnymi, gdyby nie to to pewnie sam jak jeszcze do nie dawna na wsi był bym zmuszony ubić takiego kuraka na niedzielny rosół i wywiesić na płocie;) ale nie muszę bo jest bazarek lidl c,y biedronka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów