nic dodać nic ująć...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
plugnplay napisał/a:
prowokacja do flame'u w komentarzach
Nie prowokacja, tylko uświadomienie tego ciemnego narodu jaka jest rzeczywistość. Zamiast patrzeć i szukać godzinami gdzie jest gorzej niż w Polsce, lepiej popatrzeć za naszą zachodnią granicę i zobaczyć, że dzieli nas przepaść.
Racja, prowokacja. Traci przynajmniej z 3.500 a nie tylko 2.000
Za Tuska zawsze piwo!
nie od dziś wiadomo że w Polsce wydaje się dwa razy więcej niż zarabia
Czerwone weszły do naszego Kraju w '39 i do dziś nie mogą z niego wyjść...
Jak się na prezydenta wybiera premiera sportu z PRL, do władzy wybiera komunistów SLD, ciągle głosuje na stare mordy bo ten ładny a ten mniej (czemu ludzie wybierają polityków po ich światopoglądzie ["moralności"] a nie poglądzie na gospodarkę dziwi mnie nieustannie), to jak ma niby w tym kraju być?
Ten kawał był w oryginale o Jaruzelskim i Reaganie. Stare jak Twoja stara.
Ile zarabia robotnik? Tyle ile zapłaci mu pracodawca...
jessjess napisał/a:
Ten kawał był w oryginale o Jaruzelskim i Reaganie. Stare jak Twoja stara.
Może i stare ale dalej k***a aktualne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów