18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:01
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Sytuacja z dziś:

Kumpel wracał z zajęć w Sieradzu do domu, jadąc spokojnie i przepisowo swoim Niebieskim Rydwanem (czytaj sejczento) zastał za sobą bardzo spieszącego się Jegomościa, który nie bacząc na trudne warunki pogodowe tj nieodśnieżona i dziurawa droga i zakręt rozpoczął manewr rozpędzania pojazdu w celach wyprzedzawczych i o to w tenże moment ukazuje się pojazd jadący z naprzeciwka, który znacznie utrudnił cały w/w manewr. Jako iż Jegomościa furmana w jego mniemaniu była cenniejsza od Sejczenta kolegi zaczął frontalnie zajeżdżać drogę Niebieskiemu Rydwanowi Bogów. Kolega dbający i kochający swoje pierwsze auto z myślą ratowania swojej najdroższej (i jedynej) w swoim krótkim 20 letnim życiu kobiety, próbował przysłowiowo odbić w prawo aby uniknąć destrukcji elementów nadwozia pojazdu mechanicznego. Wykonawszy powyższy manewr element okrągły układu napędowego (czytaj prawe koło) najechało na nieodśnieżone oraz nie wyjeżdżone pobocze, co za tym idzie opory na przednich stopach ukochanej były rozbieżne i Rydwan zaczął niemiłosiernie zmierzać w stronę zasypanego rowu. Jak dalej logika podpowiada główny bohater tej opowiastki zarył swym licem w rów śniegowy, na skutek uderzenia zmienił kierunek jazdy o około 170 stopni.
Nasz jegomość widząc co spotkało Niebieskiego Rydwana, dodał gazu i popędził niczym smyrnieta przez piorun tchórzofretka uciekająca przed glebogryzarką.

I tutaj dochodzimy do meritum owego tekstu.
Ścieżka na której miało miejsce owo niekonwencjonalne wyprzedanie i odwiedziny w rowie była jedną z głównych po której jeździ dość wylewna ilość pojazdów, A NIKT SIĘ NIE ZATRZYMAŁ nawet karetka przejeżdżała i nie nie jechała na sygnale ani do umierającego.

----JEŚLI WŁAŚNIE ROZPOCZĄŁEŚ EDUKACJE W PRZEDSZKOLU CZYTAJ----
--------------------------------ODTĄD-----------------------------------

Tu nasuwa się wniosek, dlaczego na tyle Jegomości mijających osobę która zaryzykowała własne życie i zdrowie dla jakiejś Kurwy która się zaczęła wpierdalać z powrotem na pas, po to żeby owa Kurwa nie skończyła zeskrobana z szyby auta z naprzeciwka, ŻADEN się nie zatrzymał i nie pomógł...
I dlaczego ta za przeproszeniem KURWA z samochodu wyprzedzającego spierdoliła?

Przykre jest to, bo to mogę być następnych razem, ja bądź Ty i z przeświadczeniem, że nikt by się nawet nie zatrzymał to aż strach pomyśleć co by było jak by coś poważnego się stało...

Generalnie autu za dużo się nie stało zderzak przedni pękł oraz ma kilka wgnieceń kierowca był w szoku i niestety nie pamięta nawet jaki samochód go wyprzedał i numerów rejestracji (a szkoda...) ale nic mu nie jest, żyje i ma się całkiem dobrze.

DO TEJ KURWY CO WYPRZEDZAŁA:
Życzę Ci z całego serca najszczerzej jak tylko potrafię, żebyś przy następnym takim wyprzedaniu skończył na hardzie i miał przynajmniej 1000 piw za ilość elementów Twojego ciała na chłodnicy tego tira. A jak chcesz odkupić swoje winy to się przyznaj i przeproś.

POZDRAWIAM TY KURWO.

Z poważaniem DR_DRE
Zgłoś
finkreth 2013-01-27, 23:33
Wszystko w jak największym porządku, muszę cię jednak zasmucić że performance wpleciony, niczym wąż biblijny, pomiędzy związki wyrazowe w konstrukcji zdań we wstępie prowadzi do nadmiernej irytacji, utrudniając dodatkowo czytanie tekstu.
Zgłoś
DR_DRE 2013-01-27, 23:34 3
@upup

Czytaj ze zrozumieniem, ja mam prawko 3 rok, jeszcze żadnego wypadku ani zdarzenia drogowego, opisałem przypadek kumpla i znieczulice drogową. Zupełnie nie mam pojęcia o co się czepiasz.

@up

Dlatego podzieliłem tekst na części, żeby ludzie którzy nie potrafią czytać zrozumieli o co chodzi.
Zgłoś
Kolka122 2013-01-27, 23:54
Urzekła mnie twoja historia
Zgłoś
thoms0n 2013-01-28, 0:27
Ja wiem czy to takie szlachetne ratowanie było ze strony kumpla... Musiał spierdalać tak czy siak, w sejczento nie ma się wyboru, chyba że spycha cię tico...
Fakt pozostaje faktem, skurwieli na drodze nie brakuje. Uważajcie na siebie.
Zgłoś
Loaloa 2013-01-28, 0:32
Ten wypadek to kara za to, że kumpel kierowcy takie chujowe opowiadania na sadolu zamieszcza.
Zgłoś
buba100111 2013-01-28, 0:37
@upup przyjebany czy z radomia?

edit: nie zauważyłem - baba.

dupa dupa dupa
Zgłoś
oroboros 2013-01-28, 3:26
Heh a smialiscie sie i wielce oburzenie jak był filmik od istruktora zawodowych kierowócw "wal w osobówke".

Po prostu lamerski kierowca i tyle. Miał 2 wyjscia:
1) Jak sie nie spieszył to mógł zwolnić i puścić szybkiego. Tak zwolnić nie zjeżdzać do rowu. Czasami jest taka sytuacja, że sie człowiek spieszy bo ktoś tam chory, umiera, pali sie, kradna, biją, czy srać sie chce.

2) Jechać jak jechał. Jeżeli twardo trzyma sie zasad i sobie w kasze dmuchać nie da (lol). To też do rowu nie zjezdzać. Szybki by pewnie zwolnił i znowu sie schował za wolnego, albo sam by uciekł do rowu i miałbys satysfakcje, że zatrzymałes kolesia, który sie spieszył. A jakby wjechał w wolnego to jest cos takiego jak ubezpieczenie. A moze byś sie z kierowcą dogadał i odrazu by ci gotowke oddał.

A jak już lezysz w rowie to nie wiem co cie tak dziwi, że nikt sie nie zatrzymuje. Jak chcesz kogoś zatrzymac to wyjdz i dawaj znaki, że potrzebujesz pomocy. Inni maja wiecej doswiadczenia i wiedzą, że takie zatrzymywanie sie jak ktos sobie siedzi w aucie w rowie jest bezsensu bo pewnie juz dawno jest wezwana pomoc i tylko stwarza zagrożenie zatrzymująć pojazd na drodze.
Zgłoś
Takafura 2013-01-28, 5:22 1
Cytat:

Jak chcesz kogoś zatrzymac to wyjdz i dawaj znaki, że potrzebujesz pomocy.

Im więcej ludzi widzi jakieś zdarzenie, tym trudniej uzyskać pomoc - to udowodnione, a TY to także częściowo potwierdzasz.
Z 2 lata temu na trasie Poznań - Świecko gasiłem palący się silnik w Audi jakiegoś warszawiaka. Ruch masakryczny, korek na obydwu pasach bo wszyscy przezornie zwalniali, nikt się nie zatrzymał. A wystarczyło odłaczyć aku i użyć gaśnicy za 30 zł.
Ale faktycznie - gość nie dawał żadnych znaków, tylko znaki dymne
Zgłoś
OxY 2013-01-28, 8:30
nosz co za kurwiszon zaj3bany !! aż mi ciśnienie z rana podskoczyło

dlatego ja profilaktycznie co tydzień w weekend jak się naj3bię to skaczę po autach, może akurat trafię na jakiego przykurwielca, który opóźniony ocenianiem strat ocali czyjeś życie nie wyjeżdżając na czas

fuck italia !!

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
j................1 2013-01-28, 9:11
Jedna z zasad ktora nalezy przestrzegac:
-Nigdy nie poamagaj innemu samcowi naszego gatunku.
Zgłoś
filipsworks 2013-01-28, 10:28 1
1) Mógł trzymać się pasa, do którego miał prawo i wpierdolić się w dupę jegomościa
2) Zgarnąć jego OC
3) Iść się najebać jak wieprz
Zgłoś
kurczasty 2013-01-28, 10:40
@Auto 3 lata to huj a nie staż za kółkiem, sam jeżdżę 6 lat i wiem, że jeszcze mam dużo braków.

A twój kumpel w dużej mierze jest sam sobie winien. Tak jak już ktoś napisał.

Niestety w samochodzie zdarzają się wypadki także nie z Twojej winy. Niech wyciąga wnioski na przyszłość.

A powiedz nam czy przypadkiem nie było tak, że jak jechał seicento to wkurwiał się, że go wszyscy wyprzedzają.

Ja jak mi się nie śpieszy jadę tak żeby każdy kto chce mnie wyprzedzić mógł to zrobić i nigdy do rowu nie wpadłem.

A jak wyprzedzam też nikogo do rowu nie wpycham.

Fakt jest taki TO JEST SADISTIC a nie kółko wzajemnej adoracji więc idź pan w huj z tą historią.
Zgłoś
dynu 2013-01-28, 11:16 1
Jeśli taka sytuacja Was spotyka. Musicie, niestety, zagryźć zęby i chociaż lekko stuknąć idiotę. Nigdy, przenigdy nie uciekajcie na pobocza, rowy, łąki, lasy (no chyba, że pędzi na Was rozpędzony "tir"). Tak czy siak samochód zarysujesz/wgnieciesz/rozdupcys, a tak to przynajmniej będziesz miał winnego. Istnieje ryzyko, że mimo wszystko taki frajer ucieknie, ale jak już będzie miał jakieś ślady na samochodzie, to o ile zapamiętałeś rejestrację, policja dojdzie do tego, że ten samochód brał udział w kolizji z Twoim samochodem.
Zgłoś
mrnorris 2013-01-28, 11:49
Panie, jeśli to było w okolicach Łodzi, a konkretnie na wylocie do Strykowa to widziałem tą sytuację, tzn niebieskie seicento w rowie (samotnie). Na drodze był lód, jak zwalniałem to (mimo zimówek) pojechałem jak na oleju. Trasa owszem, uczęszczana i to bardzo, szczególnie przez TIR-y. Jak to u nas, wygląda tak że nie jest cała odśnieżona, tylko są w jednym i drugim kierunku czarne koleiny, w których spokojnie sobie jedziemy. Gdyby ktokolwiek się zatrzymał, nawet ja (chciałem pomóc) to gwarantuję że w ciągu 1,5 minuty w moim samochodzie zatrzymałby się tir. Później następny itp. I wtedy właśnie ktoś mógłby zginąć...tym bardziej że całość była w lesie.
Zgłoś
misiorysio 2013-01-28, 16:13 2
KURWA! Czemu na sadisticu, portalu który jest odskocznią od pizdowatego joemonster i jebanego wykopu, z dnia na dzien widze coraz więcej zjebanych wpisów, które jedyne co potrafią stwierdzić że "styl twojej wypowiedzi nie pozwala mi przeczytać a tym bardziej zrozumieć tego co napisałeś" kurwa czuje się jakby stado jebanych emo ciot wróciło kurwa z odmętów przeszłości i zaczeło narzekać, jak to błędy stylistyczne itp w wypowiedziach użytkowników skrzywdziły ich biedne dusze! Do kąta sie kurwa pociąć a nie lamentować padalce! Wracać na wykop i minusować ludzi za literówki! I wkurwia mnie fakt, że najczęściej są to osoby w młodym wieku 20 pare lat! kurrrwa! nic merytorycznego nie jesteście w stanie napisać. Który to rok studiów macie za sobą? 4? a może już po? i magister z polonistyki obroniony? pracy niema? ale ortografie bede sprawdzał w internecie co?

kurwaa!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów