18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:01
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
Sytuacja z dziś:

Kumpel wracał z zajęć w Sieradzu do domu, jadąc spokojnie i przepisowo swoim Niebieskim Rydwanem (czytaj sejczento) zastał za sobą bardzo spieszącego się Jegomościa, który nie bacząc na trudne warunki pogodowe tj nieodśnieżona i dziurawa droga i zakręt rozpoczął manewr rozpędzania pojazdu w celach wyprzedzawczych i o to w tenże moment ukazuje się pojazd jadący z naprzeciwka, który znacznie utrudnił cały w/w manewr. Jako iż Jegomościa furmana w jego mniemaniu była cenniejsza od Sejczenta kolegi zaczął frontalnie zajeżdżać drogę Niebieskiemu Rydwanowi Bogów. Kolega dbający i kochający swoje pierwsze auto z myślą ratowania swojej najdroższej (i jedynej) w swoim krótkim 20 letnim życiu kobiety, próbował przysłowiowo odbić w prawo aby uniknąć destrukcji elementów nadwozia pojazdu mechanicznego. Wykonawszy powyższy manewr element okrągły układu napędowego (czytaj prawe koło) najechało na nieodśnieżone oraz nie wyjeżdżone pobocze, co za tym idzie opory na przednich stopach ukochanej były rozbieżne i Rydwan zaczął niemiłosiernie zmierzać w stronę zasypanego rowu. Jak dalej logika podpowiada główny bohater tej opowiastki zarył swym licem w rów śniegowy, na skutek uderzenia zmienił kierunek jazdy o około 170 stopni.
Nasz jegomość widząc co spotkało Niebieskiego Rydwana, dodał gazu i popędził niczym smyrnieta przez piorun tchórzofretka uciekająca przed glebogryzarką.

I tutaj dochodzimy do meritum owego tekstu.
Ścieżka na której miało miejsce owo niekonwencjonalne wyprzedanie i odwiedziny w rowie była jedną z głównych po której jeździ dość wylewna ilość pojazdów, A NIKT SIĘ NIE ZATRZYMAŁ nawet karetka przejeżdżała i nie nie jechała na sygnale ani do umierającego.

----JEŚLI WŁAŚNIE ROZPOCZĄŁEŚ EDUKACJE W PRZEDSZKOLU CZYTAJ----
--------------------------------ODTĄD-----------------------------------

Tu nasuwa się wniosek, dlaczego na tyle Jegomości mijających osobę która zaryzykowała własne życie i zdrowie dla jakiejś Kurwy która się zaczęła wpierdalać z powrotem na pas, po to żeby owa Kurwa nie skończyła zeskrobana z szyby auta z naprzeciwka, ŻADEN się nie zatrzymał i nie pomógł...
I dlaczego ta za przeproszeniem KURWA z samochodu wyprzedzającego spierdoliła?

Przykre jest to, bo to mogę być następnych razem, ja bądź Ty i z przeświadczeniem, że nikt by się nawet nie zatrzymał to aż strach pomyśleć co by było jak by coś poważnego się stało...

Generalnie autu za dużo się nie stało zderzak przedni pękł oraz ma kilka wgnieceń kierowca był w szoku i niestety nie pamięta nawet jaki samochód go wyprzedał i numerów rejestracji (a szkoda...) ale nic mu nie jest, żyje i ma się całkiem dobrze.

DO TEJ KURWY CO WYPRZEDZAŁA:
Życzę Ci z całego serca najszczerzej jak tylko potrafię, żebyś przy następnym takim wyprzedaniu skończył na hardzie i miał przynajmniej 1000 piw za ilość elementów Twojego ciała na chłodnicy tego tira. A jak chcesz odkupić swoje winy to się przyznaj i przeproś.

POZDRAWIAM TY KURWO.

Z poważaniem DR_DRE
Zgłoś
marna 2013-01-28, 16:16
misiorysio, nic nie rób, a narzekaj

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
misiorysio 2013-01-28, 16:19
och nie moj post miał na celu opierdolenie tych osob, w świecie jakim jest internet jest to jedyne co można zrobić, a efekt jest i tak marny.
Zgłoś
frynas 2013-01-28, 19:23
też jestem z Sieradza.....gdzie to było?
Zgłoś
ocwpzw 2013-01-29, 3:10
wszystko fajnie, ale jak kolega pisze; gościu (kurwa) mu wjechał frontalnie przed maskę, jeśli w tym momencie kolega w seju by go puknął (centralnie w tył auta) to byłaby już jego wina (chyba żeby miał świadków potwierdzających jego wersję, którzy zgodziliby się świadczyć) więc może lepiej, że spierdolił do rowu i musi pokryć koszty naprawy tylko swojego wozu. Choć najlepiej byłoby gdyby odbił lekko w prawo a potem przyładował gościowi w prawy błotnik - straty nieduże, pokryte z oc kurwy. Ale na śniegu i w stresie nie wiem czy taki manewr by się udała koledze. BTW jeśli ta sytuacja miała miejsce tam gdzie myślę, to rowy przy drodze są tam naprawdę wykurwiste, prawie jak przeciwczołgowe z metr od jezdni, a za rowem - ścieżka rowerowa - no co za kurwa geniusz to projektował to nie wiem.

Pozdro kołtuny sieradzkie
Zgłoś
gupichuj 2013-01-29, 7:03
To byłem ja, ten wyprzedzający. Jechałem ursusem C330 z przyczepką i świniami na skup, przepraszam, zapomniałem że przyczepka zachodzi. Bardziej przyśpieszyć nie mogłem bo u mnie 25 k/h to max. Niestety nie mam OC żeby można było pokryć szkody i byłem pijany więc musisz mnie zrozumieć.
Zgłoś
bourgeois 2013-01-30, 1:23
Pisane tak chujowym jezykiem, ze nie da sie tego czytac
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów