📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasi złomiarze byli by zachwyceni
kozak foty leci piwko!
Byłem w Cape Town, Durbanie i Port Elizabeth. Jak ktoś by miał okazję pojechać, to polecam.
Uprzedzam Hajterów, byłem tam w pracy, nie za swoje, za firmowe
Uprzedzam Hajterów, byłem tam w pracy, nie za swoje, za firmowe
uwielbiam wraki! <3
vass wazne ze byles a tam czy za swoje czy nie to nie powinna byc niczyja brocha
Mają tam skupy złomu, ale oddawanie na złom to jakby nie patrzeć też jakaś praca. A oni się pracy boją!
Przylądek Dobrej Nadziei jest miejscem zderzenia dwóch prądów morskich, zimnego południowo-atlantyckiego i ciepłego mozambickiego co powoduje sporadyczne występowanie fal o anormalnej wysokości, taka fala potrafi bez problemu wyrwać dziurę w kadłubie statku. Niebezpieczne miejsce, jako marynarz nie lubię tam pływać bo sztormy są paskudne i nieprzewidywalne.
@up
Jakby był tam statkiem, to by przecież nie wrócił.
Jakby był tam statkiem, to by przecież nie wrócił.
Kiedyś pracowałem w takiej firmie która się zajmuje remontami silników głównych i agregatów na statkach. Jeździłem praktycznie po wszystkich portach na świecie i nie były to wyjazdy na tydzień czy dwa, ale często na miesiąc, więc był czas na pracę, coś zobaczyć, zwiedzić i w rozrywkowych miejscach zabawić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów