Tak ci wmowily jakies cipy zebys bal sie bronic. Raz, ze nie w grupach, dwa nawet jesli to cyganie to gigantyczne, wyglodzone, slabe fizycznie cipy.Dziwne, że nikt mu nie wpierdolił, Cyganie zwykle działają w grupach.
Jak bedziesz do cyganskich zlodziei (nie wszystkich cyganow, znam wielu cyganskich prawilniakow ktorzy chca udowodnic, ze cygan tez moze byc czlowiekiem przy odpowiednim wychowaniu) traktowal jak podludzi to beda sie ciebie bali i czasami za darmoszke jakies fanty od nich zgarniesz.
Tak ci wmowily jakies cipy zebys bal sie bronic. Raz, ze nie w grupach, dwa nawet jesli to cyganie to gigantyczne, wyglodzone, slabe fizycznie cipy.
Jak bedziesz do cyganskich zlodziei (nie wszystkich cyganow, znam wielu cyganskich prawilniakow ktorzy chca udowodnic, ze cygan tez moze byc czlowiekiem przy odpowiednim wychowaniu) traktowal jak podludzi to beda sie ciebie bali i czasami za darmoszke jakies fanty od nich zgarniesz.
To ty chyba z cyganami w Polsce nie miałeś styczności, z partyzanta taki u nas dostałby w czapę i sekunda pusto
W latach 90tych widziałem na własne oczy jak typ polamal kieszonkowcowi rękę na krawenzniku
Takie rzeczy powinno się wykonywać z urzędu, publicznie.
W latach 90tych widziałem na własne oczy jak typ polamal kieszonkowcowi rękę na krawenzniku
Na tym samym czymś, bo chuj wie co to jest, powinni rozgnieść Ci ten pusty łeb!
Jebany analny fabeta.
Na tym samym czymś, bo chuj wie co to jest, powinni rozgnieść Ci ten pusty łeb!
Jebany analny fabeta.
Taki kawał był, o milicjancie/policjancie, który opisuje sytuację po śmiertelnym potrąceniu pieszego:
Noga na krawęrz...
Noga na krawenrz
Noga na krawenż...
A chuj (jeb z kopa), noga na jezdni.
Takie rzeczy powinno się wykonywać z urzędu, publicznie.
I jeszcze brać na to dotacje z UE w ramach programu "Kapitał ludzki".
Nie wie o co chodzi i się wtrąca.
cygan tez moze byc czlowiekiem przy odpowiednim wychowaniu
Pokaż no to palcem takiego.
Że Cygan, ale człowiek...
Niemożliwe.
Ani nie istnieją lata dziewięćdziesiąttych, ani nie istnieją krawENżniki.
;>
12
Przecież widać jak druga cyganka przybiega ją wyrwać z rąk opresora. 0:23 - charakterystyczne farbowanie włosów na blond, +10 do kamuflażu, ale -5 za odrosty
Tak ci wmowily jakies cipy zebys bal sie bronic. Raz, ze nie w grupach, dwa nawet jesli to cyganie to gigantyczne, wyglodzone, slabe fizycznie cipy.
No to chyba ty z pizdami przystajesz. Zawsze chłopy pilnują i wcale nie są takie chude i kaprawe. Do 10 minut jest odsiecz.
Za darmo od cyganów dostajesz fanty bo się ciebie boją? Powiem tak. Kiła to nie jest fajny fant.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów