a tu inna sytuacja - kara za puszczanie się
[...] ale nawet trolle nie są zwolnione z zasad interpunkcji.
Up, słuchanie Radia (hehe) Samiec może i zwalnia z posiadania mózgu [...]
A jeśli w kobiecie nie widzisz człowieka, to mamie pewnie bardzo przykro
Zakładam, że to Twoja opinia, więc żeby nie było nieporozumień- chuj mnie obchodzi, co myślisz o tej inicjatywie. Widać bardzo Cię boli to, że Twój obecny\przyszły wybranek może wpaść na takie bezeceństwa w internetach i nie dać, żeby mu baba wlazła na głowę. Tocz piankę dalej skarbie :*
Drugiwe raz komentujesz mój ten sam komentarz tej samej tematyki widac masz ten kompleks i prawda cie boli gardze takimi pudłami jak ty
Ale już dobrze, już się nie gorączkuj. Chyba się trochę poplułeś.
a nie mam nic wsplengo z takimi przegrywami z loalom też nie nie wiem nawet kim sa i co to za woenki między wamiLudzie... i kobiety. To, co napisał shokobons, to delikatnie zmieniona wypowiedź Kotońskiego z Radia Samiec KLIK
@edit
(od 19:47)
wiedziałem że jesteś feministka a to cię skresla zupełnie ako żuyciowego przegrywa i to łumaczy frustrację seklsualną z tym związaną która od ciebie wręcz bije podobnie jak od 90% kobiet na tej stronieUp, słuchanie Radia (hehe) Samiec może i zwalnia z posiadania mózgu, ale nawet trolle nie są zwolnione z zasad interpunkcji.
A jeśli w kobiecie nie widzisz człowieka, to mamie pewnie bardzo przykro