a tu inna sytuacja - kara za puszczanie się
Jesteś feministką bo masz zryty bert jak feministka , to tak nie działa że pwoieisz że nie jestes gruba i nagle schudniesz, twoje komntarze dotycza tego samego i widac to twój wielki komoleks , nie kłam tobie chodzi o strach przed męzczyznami których się boisz jak kazda zakompleksiona feministka
Wspaniale, po raz kolejny udało Ci się napisać komentarz (chyba wszystkie dotyczą tego samego tematu).
Wspominałam Ci, że nie jestem feministką (tak, tak, wiem, nie ja o tym decyduję, wyłącznie Ty) i znów chodzi mi tylko o to, żebyś pisał jak człowiek.
Możesz wyjaśnić głupiemu pudłu, co znaczy "Drugiwe"?
A zresztą nie...kolejny przejaw Twojej konstruktywnej krytyki, co do mojej osoby, to chyba za dużo dobroci.
"dugowie" literówka świadczy o mojej pogardzie to ciebie tak mało znaczysz że jak m isię wcisnie inny klawisz to tego nie poprawiam
Wspaniale, po raz kolejny udało Ci się napisać komentarz (chyba wszystkie dotyczą tego samego tematu).
Wspominałam Ci, że nie jestem feministką (tak, tak, wiem, nie ja o tym decyduję, wyłącznie Ty) i znów chodzi mi tylko o to, żebyś pisał jak człowiek.
Możesz wyjaśnić głupiemu pudłu, co znaczy "Drugiwe"?
A zresztą nie...kolejny przejaw Twojej konstruktywnej krytyki, co do mojej osoby, to chyba za dużo dobroci.
oj biedaczku polaczku tu nie chodzi o to że ja chcem bić bezkarnie nżone tylko o to że kobiety w polsce mogą robić z mezczyanmi bezkarnie to albo i nawet wiecej niż męzczyni w islamie ci kozojebcy mają wiecej kobiet od ciebie ruchają sobie polskie dizewczynki a potem żenia się z dziewicami które ich szanuja i bardzo sie starają żeby mąż je szanował bo w islamie kobieta na sdzacunek musi cięzko pracowac , a teraz porównajmy to do ciebie ty sie ożenisz z taka polką która ruchali ciapaci oczewiscie nawetr jak coś o tym wspomnisz to dostaniesz zjeby od swojej żonki że ma prawo i że to jej przeszłosć itd koledzy będa się z ciebie śmiali ale jak sie postawisz to ona sie rozpłacze i twoi koledzy cię pobiuja albo przyjedzie policja i bdziesz siedział pod celą długo by się tu rozpisywac ale w Polsce jst prawo shariatu dla męzczyn tak samo jak polaczki sie oburzają że kobieta słusznie musi ustępowac mezczyni miejsca w autobusi tak samo polaczki uważają że mezczyzna po pracy ma ustępowac miejsce w autobusie kobiecie która siedzi sobie w domu i wciska guziczki od pralki , kobieta nie musi pracowac bo jak sie jej nie chce to całe społeczenstwo o nią dba tak wole islam od tego co jest w Polsce bo jest to bardziej sprawiedliwe i korzystniejsze dla męzczyzn a do upadku cywilizacji europejskiej nie doprowadziła imigracja ciapatych tylko danie przywsilejów kobiecie przewagi prawnej nad mezczyną i praw wyborczych babą , naprawde te same istoty co biora pisiora do buzi wypinaja sie na kamerkach za pare groszy i wklejają memy o wielkiej miłosci np tak pusta wróżka ma miec prawo wyborcze i decydowac o przyszłości narodu ? gardze wróżką bo wiem o co jej chodzi jej chodzi o podczymywanie mitów na temat kobiet dlatego że sa dla niej opłacalne teoretycznie opłacale bo jak sądze jest opasłym wielorybem ale to tlyko domysły ale kobiet yjuż takie sa a w europie zwłaszcza w polsce każda kobieta jest w jakimś stopniu skażona feminizmem tak sdamo jak każdy muzułmanin jest zkażony terroryzmem , , akurat można porównac ciapatych do kobiet jesli chodzi o europę jedni i drudzy są na utrzymaniu białych meżczyn jedni i drudzy niszcża bialych meżczyn i jedni i drufdzy płacza jaka im sie krzywda to nie dzieje. Co do dzieci to niestety mądrzy ludzie nie chcą mieć dzieci z uwczesnymi kobietami i systemi prawnym rozmnażają się weic najsłabsishokobons,
pogarda (wszak nieuzasadniona, bo pogarda tylko na podstawie jakichś aksjomatycznych debilizmów polegających na nazywaniu koleżanki feministką ze zrytym beretem na podstawie jej neutralnych wypowiedzi) do drugiego człowieka nie zwalnia Cię natomiast z zasad posługiwania się poprawną polszczyzną, jak i oczywiście używania mózgu.
Ale przechodząc do sedna, to jeżeli nie podoba Ci się tak bardzo to, że w Polsce nie ma islamu i nie możesz bez odpowiedzialności karnej oblać swojej żony kwasem lub obić jej twarzy kijem to po prostu stąd spierdalaj, o ile jeszcze tego nie zrobiłeś, i idź ze swoimi brodatymi brudasami ruchać kozy, bo przynajmniej w taki sposób nie spłodzisz syna, który będzie dziedziczył Twoje niedojebanie mózgowe.
shokobons, życzę Ci powodzenia w związku z Twoją smutną krucjatą.
Mam wrażenie, że ktoś Cię w życiu bardzo skrzywdził. Obyś to przebolał, bo jeśli do tego stopnia irytuje Cię jakaś pani z internetu, która zwraca Ci uwagę na nieznośność formy Twoich postów, to wybacz...ale ręce, kurwa, opadają.
Aa, rzeczywiście istnieje prawdopodobieństwo, że jestem opasłym wielorybem.
Nie zmienia to faktu, że Ty wciąż pozostajesz, kim jesteś, nie potrafisz używać klawiatury (ach, ta pogarda, pewnie jakieś przykre schorzenie) i w bestialski sposób mordujesz język, po czym rzucasz spiną, że mam prawo decydować o przyszłości Polski (może obiło Ci się kiedyś o uszy, że to właśnie kultura-w tym słowo pisane- wiążę naród). Chyba pędzisz w złą stronę. Nietrzeźwy i bez mapy.
Zwracałam Ci już uwagę, że jeśli nie podoba Ci się sytuacja w kraju, to zacznij najpierw od siebie albo droga wolna. Co Cię tu trzyma? Chyba nie kobieta
Wiesz co bym zrobiła, mając przywilej decydowania o przyszłości? Zadbałabym o to, żebyś dostał pomoc, jakiej potrzebujesz, bo coś nie chce mi się wierzyć, że można aż tak bardzo gardzić kobietami. Żarty,wracaj do garów generalnie moge cię tu zmaskarowaxc argumentami ale ty i tak ich nie zrozumiesz bo jestes pod człowiekiem
dobra.wróżka napisał/a:no i zamknij się jakpe bo przeczysz sama sobie skoro ja mam spadąc z mojego kraju któy jest moją wsłanoscia a nie twoją to czemu wy nie wyjechałyście z europy tylko strajowałyście o przywileje niesłusznie nadane itd ? a nawet nie chce mi się pisdac wystarczy pisac prawde a ty dostajesz białej gorączki , widaz że jesteś feministką to z ciebie bijeshokobons, życzę Ci powodzenia w związku z Twoją smutną krucjatą.
Mam wrażenie, że ktoś Cię w życiu bardzo skrzywdził. Obyś to przebolał, bo jeśli do tego stopnia irytuje Cię jakaś pani z internetu, która zwraca Ci uwagę na nieznośność formy Twoich postów, to wybacz...ale ręce, kurwa, opadają.
Aa, rzeczywiście istnieje prawdopodobieństwo, że jestem opasłym wielorybem.
Nie zmienia to faktu, że Ty wciąż pozostajesz, kim jesteś, nie potrafisz używać klawiatury (ach, ta pogarda, pewnie jakieś przykre schorzenie) i w bestialski sposób mordujesz język, po czym rzucasz spiną, że mam prawo decydować o przyszłości Polski (może obiło Ci się kiedyś o uszy, że to właśnie kultura-w tym słowo pisane- wiążę naród). Chyba pędzisz w złą stronę. Nietrzeźwy i bez mapy.
Zwracałam Ci już uwagę, że jeśli nie podoba Ci się sytuacja w kraju, to zacznij najpierw od siebie albo droga wolna. Co Cię tu trzyma? Chyba nie kobieta
Wiesz co bym zrobiła, mając przywilej decydowania o przyszłości? Zadbałabym o to, żebyś dostał pomoc, jakiej potrzebujesz, bo coś nie chce mi się wierzyć, że można aż tak bardzo gardzić kobietami. Żarty, żartami, ale Ty masz chyba problem.
Z Bogiem, Proszę Pana. Może chociaż to pomoże, bo ja już, kurwa, nie zdzierżę.
Au Revoir