📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marek_0485_pol napisał/a:
Wieśniak sadysta , z pewnością wschód polski. Z pewnością nie daleko warszawy .
"nie daleko" Ty za to pewnie z zachodu jebany analfabeto.
Ojj tam kurwa.. Wielki problem o taczkę kukurydzy..
Ja bym to łagodniej załatwił.
Ja bym to łagodniej załatwił.
"Miałem się zapytać" hahaha
No tak zajebać to nie ładnie , ale z drugiej strony ten zjebany rolnik więcej rozjedzie tej kukurydzy i zgnije ale taka jest mentalność tych zjebów...
Ja Cie bardzo przepraszam, flaszkę Ci postawie
Ziomee22 napisał/a:
No tak zaj***ć to nie ładnie , ale z drugiej strony ten zj***ny rolnik więcej rozjedzie tej kukurydzy i zgnije ale taka jest mentalność tych zjebów...
Wy jesteście naprawdę jakimiś zjebami ? Już nie pierwszy taki komentarz tutaj widzę. Jego kukurydza to mógłby się na nią zesrać a później podpalić całą przyczepę i chuj ci do tego ile przejechał i co zrobił. Tutaj chodzi kradzież, wtargnięcie na posesje. Sam wieśniak powiedział, że by mu tonę nasypał gdyby się zapytał. Z mojej posesji to nie mozesz nawet ładnego kamienia ukraść bo mam prawo cię ukarać. I chuj mnie obchodzi zjebane polskie prawo. Nie obchodzi mnie też to, że to zwykły kamień, tutaj chodzi o zasady. Sam lubię się dzielić z siąsiadami i mamy świetne relacje, ale gdyby któryś z nich był takim cwaniaczkiem i przyłapałbym na takiej kradzieży, to zachowałbym się podobnie, jak nie poleciałyby liście na ryj. Jeszcze gdyby sobie wziął kolbę, dwie to mozna by to łagodniej załatwić. No ale gość przyjeżdża z taczkami, to zasłużył, zabieram mu taczki i niech wypierdala. Zresztą nie wiadomo czy już wcześniej nie kradł i dlatego ogólnie został przyłapany, moze ktoś go widział i podkablował. Nie jego to się każdy zjeb tutaj mądrzy. Ktoś to musiał skosić i się przy tym napocić. Kradniesz to jesteś zwykła pała i zasługujesz na karę.
przeciez co drugi jest taki w polsce kurwa i zlodziej. taki narod zjebany.
Ziomee22 napisał/a:
No tak zajebać to nie ładnie , ale z drugiej strony ten zjebany rolnik więcej rozjedzie tej kukurydzy i zgnije ale taka jest mentalność tych zjebów...
Mentalność rolnika została przedstawiona na filmie: Gdyby przyszedł i zapytał, to by dostał. Tolerancji dla złodziejstwa, ani kretynizmu piewców tolerancji nie będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów