📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nienawidzę złodziejstwa, gość wiadomo wzburzony ale dobrze postąpił że po policję nie zadzwonił bo policja przyjechałaby, spisała i uznała niską szkodliwość czynu i by się rozeszło. Za to gość powinien (zresztą jak to prawdopodobnie zrobił) nagłośnić temat wśród sąsiadów i innych o tym złodzieju. Gościowi widać że już jest głupio a co dopiero jak go kilka tygodni ludzie powytykają palcami i będzie słyszał komentarze typu: "Grażynka patrz to ten złodziej co sąsiadowi kukurydzę kradł". Dostanie większą nauczkę, gdy jego najbliżsi się od niego odwrócą, gdyż będzie im po prostu wstyd mieszkać z taką osobą pod jednym dachem, a wtedy gość mocno pożałuje i więcej razy nie sięgnie po cudze - mam taką nadzieję.
Haha wieśniaki kurwa jacy oni są zabawowi
Wieśniak sadysta , z pewnością wschód polski. Z pewnością nie daleko warszawy .
Coś Ty? W życiu nie są to okolice Warszawy. Po akcencie, to Górale są.
Jak by sie prosto chlop nie wypowiadal to slusznie postąpil ze zlodziejem. Powiedzial że jak by zapytal to by mu tone kurwa dał ale za chamstwo się płaci. Na bezczelnego kurwa nie przyszedl po jedną dwie tylko kurwa odrazu z taczką. Jak niechce oddać taczki to mu ja powinien rozjebac traktorem
a ja mam wyrzuty jak podpierdolę jedną kolbę
ZagrzybialySandal napisał/a:
a ja mam wyrzuty jak podpierdolę jedną kolbę
Jak chcesz możesz opierdolić kolbe temu wieśniakowi. Nie będziesz miał wyrzutów....
Marek_0485_pol napisał/a:
Jak chcesz możesz opierdolić kolbe temu wieśniakowi. Nie będziesz miał wyrzutów....
Ja wiem, że Ty tam na Podlasiu lubisz opierdalać ser spod laski ale to nie znaczy, że inni też zaraz mają ochotę na takie frykasy.
Z jednej strony być może bieda tamtego przycisnęła, ale równie dobrze może to być cwaniaczek, który całe życie tak się prześlizgał coś komuś podbierając. Może w drugiej cześci filmu kiedyś dowiemy się więcej.
ZagrzybialySandal napisał/a:
Ja wiem, że Ty tam na Podlasiu lubisz opierdalać ser spod laski ale to nie znaczy, że inni też zaraz mają ochotę na takie frykasy.
Jesteś z płocka lubisz opierdalać kolby, sam tak napisałeś . Gamoniu ja jestem z Poznania , czyli z wielkopolski. Nie porównuj mnie do tego obornika ze wschodu. Idz opierdolić staremu kolbe wiesniaku.
Pamiętam jak za gówniarza szło się do sąsiada zapytać czy można kukurydze zerwać na grila a wracało się z czterema reklamówkami.
Marek_0485_pol napisał/a:
ja jestem z Poznania
Jeszcze lepiej, Pyrlandia..
A żeby Ci ze złości ta pyra nie stanęła w gardle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów