Pewnie myślał, że ten napój dodał mu skrzydeł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Pewnie myślał, że ten napój dodał mu skrzydeł.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amerykanski Radom
dzięki nagrywaniu w pionie widzimy równocześnie podłogę i sufit Taki IMAX dla ubogich..
~Velture napisał/a:
Ale siem bijom jak cioty. Każdy na sadolu by im wpjerdolił!
No kurwa temu w czarnym nawet gimnazialista by wpierdolił
0:26 - najbardziej żałosny strzał EVER..... Nie rozumiem, jak mając taki zamach i otwarte pole do rażenia ciosem można było wyprowadzić cios, który nadał się jedynie do podłubania w nosie napastnikowi...
Pijany białas kradnie napoje a dwóch pakistańczyków próbuje go zatrzymać. Dziwne że jeszcze gilette nie użyło tego nagrania w swojej najnowszej reklamie.
MadDave napisał/a:
Pijany białas kradnie napoje a dwóch pakistańczyków próbuje go zatrzymać. Dziwne że jeszcze gilette nie użyło tego nagrania w swojej najnowszej reklamie.
jebać Gilette, którego już nikt normalny nie kupuje i złodzieja, na którego nasłałbym Loaloa
Wszystkie trzy cioty
Nie wiem czy wszyscy widzieli, ale czarnuszek w 35s. postanowił skorzystać z okazji i przywłaszczyć sobie coś spod kasy
macin1999 napisał/a:
Nie wiem czy wszyscy widzieli, ale czarnuszek w 35s. postanowił skorzystać z okazji i przywłaszczyć sobie coś spod kasy
Zapalniczkę. Z naturą nie wygrasz
macin1999 napisał/a:
Zdrapki zajebał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów