ale szacunek matce się należy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale szacunek matce się należy
Chuj przyjmuje. Jak wygrasz to stawiam piwo
Polecam lekturę komentarzy pod tym hitem Kilka zacytuję:
---------
... Kiedy zrywasz ze swoją minecraftową dziewczyną i słyszysz, jak wujek za ścianą płacze.
---------
... Kiedy dziewczyna z tobą zrywa i mówi: "Ale nadal możemy być kuzynami..."
---------
Puściłem to siostrze.
Bez szału, ale naszym dzieciom się spodobało.
---------
Do klasy wchodzi twoja ukochana. Uśmiechasz się, bo są e-lekcje.
---------
W słuchawce: "Tak, panie władzo. Wszystkie komentarze pod tym filmikiem."
---------
Siostra: "Tata, podaj sól"
Ojciec i brat sięgają jednocześnie.
Lil toenail
Amerykańskie "Trudne sprawy".
Po Chińsku wstaw.... to Polski portal,wstawiasz z tłumaczeniem lub nie wstawiaj wcale. Ciekawe czy w USA wstawiają chamerykanom filmiki po Polsku??? Ogarnij się
~Imperator napisał/a:
Po Chińsku wstaw.... to Polski portal,wstawiasz z tłumaczeniem lub nie wstawiaj wcale. Ciekawe czy w USA wstawiają chamerykanom filmiki po Polsku??? Ogarnij się
Angielski na poziomie przedszkolnym, a ty masz jakikolwiek problem, żeby zrozumieć? Rozumiem, gdyby Ameryka leżała na wypizdowie, gdzie komunikują się patykami i piaskiem, ale język angielski jest ogólno-światowym językiem, gdzie nawet w Afryce ludzie żyjący w gównianych chatkach czy innych wioskach położonych daleko od jakiejkolwiek cywilizacji umieją się posługiwać podstawowym Angielskim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów