📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to fakt, że TO jest dopiero pedalski sport
Ty, nagraj to jeszcze telefonem i będzie git, 3 paski odtwarzania na raz
Fanem rugby nie jestem, ale dwa razy bym się zastanowił, czy nazwać go pedalskim, to nie jest koszykówka, gdzie dotknięcie ręki zawodnika to jest faul, czy piłka nożna gdzie lekkie dotknięcie przeciwnika łokciem, może skutkować tym że padnie on na murawę i zacznie się krzywić z bólu.
Tamci jeszcze się sapali do tego w czerwonym że niby on kudlatego przewrocil
A zwróciliście uwagę, w 12 sekundzie, niebieski (7) główką zdziela czerwonego (13). Potem mała awanturka z jego udziałem
jaki sport taka radosc....
rozwijam mysl dla tych ktorzy jeszcze sie nie zarazili pedalskim sportem: prosty sport dla masy ludzi ktorzy srednio wiedza o co chodzi - ale najlepsze jest to ze mozna skakac, drzesc ryja, uderzac innych i tarzac w murawie boiska - kopnac jajo pilke - udawac ze zbiera sie punkty - dla mnie to zwykle pokazywanie zwierzacosci ludzkiej - cos ala wudstok tylko lewel ap bo namalowali sobie boisko i maja cel by zdobyc punkt. w usb, uk (oraz usa) uprawiany w szkolach jako sport narodowy. rodzice co widza to bardzo upierdolone dzieci od blota, posiniaczone ale bardzo zadowolone ze wspolnej bijatyki. Zaszczytem jest nie kapac sie ale ubrac szkolny mundurek na brudne ujebane ciuchy....
podobnie jak krykiet sport w ktorym musisc ladnie wygladac przed kamera, ladnie sie usmiechac - bo golf byl zbyt skaplikowany dla tych krykietowych kolesi, podobnie z rugby - nie opanowali gry w pilke
rozwijam mysl dla tych ktorzy jeszcze sie nie zarazili pedalskim sportem: prosty sport dla masy ludzi ktorzy srednio wiedza o co chodzi - ale najlepsze jest to ze mozna skakac, drzesc ryja, uderzac innych i tarzac w murawie boiska - kopnac jajo pilke - udawac ze zbiera sie punkty - dla mnie to zwykle pokazywanie zwierzacosci ludzkiej - cos ala wudstok tylko lewel ap bo namalowali sobie boisko i maja cel by zdobyc punkt. w usb, uk (oraz usa) uprawiany w szkolach jako sport narodowy. rodzice co widza to bardzo upierdolone dzieci od blota, posiniaczone ale bardzo zadowolone ze wspolnej bijatyki. Zaszczytem jest nie kapac sie ale ubrac szkolny mundurek na brudne ujebane ciuchy....
podobnie jak krykiet sport w ktorym musisc ladnie wygladac przed kamera, ladnie sie usmiechac - bo golf byl zbyt skaplikowany dla tych krykietowych kolesi, podobnie z rugby - nie opanowali gry w pilke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów