Masterof napisał/a:
To stara kurwa
Czy to Legia, czy to Widzew, w całym tym kibicowaniu chodzi aby mieć wroga i móc się napierdalać pod jakimś pretekstem. Niby, że oddanie dla klubu, czy jaki chuj. W sumie do końca nie rozumiem tego zachowania bo mam IQ wyższe niż grzejnik i nie wychowałem się w patologicznej rodzinie, więc tracenie zębów lubi bicie innych w imię jakiegoś kurwa klubu sportowego jest dla mnie niepojęte, no ale niektórzy osieracają gówniaki bo dostali kulkę za wlecenie na murawę. Jednak nasz gatunek nie cierpi na tych stratach Mam nadzieje, że pomogłem.
Kiedy ostatnio widziałeś bójkę na stadionie Legii, albo słyszałeś o takiej w telewizji że gdzieś tam się Legioniści bili.
Podpowiadam: 02,03,2014 kibice Legii wdarli się na sektor kibiców Jagiellonii i obili mordy kilku przyjezdnym którzy spierdalali jak panienki. Powód: kibice Jagi rzucali kamieniami w sektor rodzinny kibiców Legii.
10,12,2015 Neapol, bójka kibiców Legii i Napoli. Powód: Atak ze strony kibiców Napoli za to że Legia trzyma sztamę z Juventusem.
O ustawkach nie wspominam bo rozumieć to można tak samo jak to dlaczego ludzie wchodzą do klatek i kolanami miażdżą sobie czaszki, i tu bójka i tu bójka. W Krakowie np. tłem walk między kibicami Wisły i Cracovii jest wojna gangów. Małolatom wciska się ideologię że to dla klubu itd. i latają czuby z maczetami.
A teraz z drugiej strony, poczytaj o meczu Legia vs Den Haag, o kibicach i grobach żołnierzy na wschodzie, o akcjach charytatywnych, obejrzyj doping na meczu ze śląskiem kiedy to grupa kibiców zwana "Nieznani Sprawcy" obchodziła 10-lecie. Nawet Grosicki napisał że to było mistrzostwo świata. A odpowiadając na pytanie dlaczego Legii nienawidzi się prawie w całej Polsce? Na pewno część konfliktów wynika z tego że przez wiele lat Legia była klubem wojskowym i wszyscy młodzi piłkarze z całej polski w wieku poborowym dostawali wybór: kamasze albo Legia no i w ten sposób Legia zgarniała najlepszych piłkarzy z całej polski.