Zrzuciwszy czteroletnią dziewczynkę ogarnęła, że wszystko nagrało się kamerą monitoringu. Upper Darby, Pensylwania, USA. Więcej info brak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się mi w temacie przypomniało:
Do wszystkich którzy zaczną wypisywać co by jej nie uczynili w zamian.
Gówno byście zrobili pizdy.
Gówno byście zrobili pizdy.
czesiek99 napisał/a:
Tak się mi w temacie przypomniało:
Patrząc na niektóre dzieciaki w dzisiejszych czasach ...
No ale łatwiej to wytłumaczyć ADHD
No kurwa! suka do utylizacji! Nie ma cierpliwości do dzieci to niech poszuka sobie innej pracy jebane bladziszcze.
InnyName napisał/a:
Patrząc na niektóre dzieciaki w dzisiejszych czasach ...
No ale łatwiej to wytłumaczyć ADHD
Sobie tym ADHD dupę podcierają, przez to prawdziwi chorzy mają problem...
ADHD? kiedyś nie mówiono ADHD tylko brak wychowania i na to było lekarstwo w postaci rózgi, paska od spodni czy kapcia..
Ale bachory potrafią zajsc za skòre..czasem trzeba pierdolnąc widac ze babie pusciły nerwy. Takie rozpieszczone roztarte bachory to potrafią krwi upić.
Kokos, debilom nie wytłumaczysz. Dowód masz następny post po twoim.
One nie mają wyobraźni i prawdopodobnie nie miały młodszego rodzeństwa.
Młode. Zawsze. Naskarży.
Nie polecam próbować też trzymania z dzieciakami tajemnic przed ich mamą.
Wygada wszystko za darmo w najmniej spodziewanym momencie
Młode. Zawsze. Naskarży.
Nie polecam próbować też trzymania z dzieciakami tajemnic przed ich mamą.
Wygada wszystko za darmo w najmniej spodziewanym momencie
Tez bym tą babe tak wypierdolił ze schodów.
Dać ją do stadka murzynów na pare dni.Jeszcze bym im dał zapas amfetaminy i wiagry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów